Propune un prieten:

(cati ani are prietenul tau?)

Despre tine:

(câţi ani ai?)Introduceti codul de securitate:


     
 
IGNAT IONUT propune pe ignat gabriela
canta la pian,invata bine.este ambitioasa si este un model pentru toti prieteni ei.ea este si o sportiva foarte buna.are numeroase premii.ai place sa si danseze dans sportiv.EA FACE DE LA SASE ANI ATLETISM SI GIMNASTICA .DE LA 6 ANI PANA LA 12 ANI EA A FACUT INOT DE PERFORMANTA,DAR DIN CAUZA NEPOSIBILITATILOR S-A OPRIT.O ALTA PASIUNE A EI ESTE CALARITUL PE CARE IL PRACTICA DE LA 7 ANI.

Jessica BROWN propune pe Lavinia HERIE
VREA SA CANTE SI SA DANSEZE ARE O VOCE FOARTE BUNA .CANTA MULTE PIESE CELEBRE :SELENA GOMEZ,DEMI LOVATO,MILEY CYRUS,CELINE DION SI MULTE ALTELE

madalin nastase propune pe madalin nastase
salut tvr 2 madalin din bacau

Poenaru Viorel-Ioan propune pe Poenaru Bogdan
Bogdan Poenaru este fratele meu,si are talent actoricesc.L-a descoperit cand avea 14 ani.A aparut la emisiunea noaptea talentelor de la DDTV si la fabrica talentelor de la OTV.Poate imita voci foarte bine.

Mitrofan Andrei propune pe Nastac Andrei
Este un baiat cu multa creativitate , este foarte bun la limba si literatura romana si la biologie. Este un copil FENOMENAL!!!!

Marian Ghita propune pe Andrei Ghita
Andrei Ghiþã Vrea sã danseze pe marile scene Sã facem cunoºtinþã cu Andrei: Are nouã ani ºi în câteva luni,printr-un efort susþinut de pãrinþii mei ºi de doamnii antrenuri de la stadiul de începãtor în ale dansului sportiv, la titlul de campion naþional, fãcând parte din lotul naþional al româniei, se antreneazã la clubul sportiv Alladance din Ploiesti. Este elev în clasa a III a la scoala „George Emil Palade” din Ploieºti, jud Prahova, învãþãtor Ciocãnescu Marilena unde are note numai de Fb participând la mai multe concursuri de matematica ºi român: Concursul cangurul matematician 2010 excelent, Concursurile internaþionale ºcolare ºi preºcolare winners 2010 premiul II, Concursul poveºtile cangurului clasele I-IV 2010 excelent, Concursul eurojunior menþiune specialã. Elev eminent. Andrei nu are timp nici sã respire. Deºi copiii de vârsta lui sunt dornici sã batã mingea în faþa blocului sau sã joace ºotronul, fratele meu îºi dedicã tot timpul liber dansului sportiv. ªi aceasta înseamnã pânã la opt ore de antrenament zilnic, în compania partenerei sale de dans. Este energic plin de iniþiaþivã ºi tot timpul vesel ºi dornic sã înveþe cât mai mult pentru a ajunge într-o bunã zi, de ce nu, campion mondial. “Este pasiunea mea.Îmi place tot ceea ce fac, miºcãrile, stilul de dans, fie cã este vorba de latino sau standard. Mã potrivesc foarte bine ºi cu Bianca, jumãtatea mea de pe ºcenã, ºi îmi admir foarte mult antrenoarea care reprezintã un model de viaþã pentru mine. Nu am deloc emoþii la spectacole”, considerã Andrei, dând dovadã de maturitate în tot ceea ce spune. Fratele meu nu exceleazã doar pe ringul de dans, ci ºi la ºcoalã. Matematica este materia sa preferatã ºi vrea ca pe viitor, sã devinã unul dintre cei mai buni profesori de profil din Prahova.Pentru cã este bun ºi la carte ºi la dans, poza lui Andrei a fost pusã la loc de cinste, pe panoul de rezultate de excepþie la învãþãturã ºi sport. “ Am participat la mai multe concursuri de matematica ºi Lb româna. Vreau sã fiu un elev foarte bun pentru a face cinste ºcolii unde învãþ ºi doamnei învãþãtoare,”explicã micul dansator. „Este un copil deosebit” aºa vorbeºte doamna învãþãtoare Ciocãnescu Marilena despre el. Colecþia de medalii Performanþele lui Andrei Ghiþã sunt demne de laudã. În anul 2010 la dans sportiv a obþinul 34 de medalii ºi 22 cupe, din care majoritatea sunt pentru primul loc pe podium. „Mama, tata ºi fratele meu sunt alãturi de mine în tot ceea ce fac.Mergem înpreunã la toate concursurile, spectacolele ºi mã aplaudã atunci când evoluþia mea este foarte bunã. Vreau ca facilia mea sã fie mândrã de realizãrile mele”,spune Andrei.

petre alice-gabriela propune pe petre mario-florentin
mario este un campion.La varsta lui este campion national la karate.Este sportiv al clubului"SCORPION KARATE BUCURESTI" care are in lot numai campioni mondiali,europeni si nationali.Putem demonstra cu sutele de medalii si diplome pe care cei 10 sportivi ai clubului le-au obtinut.In tara noastra sportivii nu sunt apreciati la adevarata valoare cu toate ca ei merg peste hotare si reprezinta Romania,castiga pt Romania.Va invitam sa participati la antrenament sa vedeti cu cata pasiune si sarguinta se antreneaza acesti copii.Va asteptam si va multumim ca ne ascultati!

bulinutza propune pe Zavoi Georgiana
o propun pe ea pentru ca este o fata foarte desteapta care este olimpica la mate, are numai medii de 10 si tot timpul isi ajuta colegii

Pricop Alexandra propune pe Dan Tomescu
Este un foarte bun jucator de tenis.A castigat foarte multe concursuri.Este un bun coleg si prieten si isi ajuta mereu amicii si parintii.

andreea prisecaru propune pe ousor
indra este colega mea din clasa a4a.Ea este foarte talentata la desen.in camera ei se afla un tablou cu un unicorn care arata ca o poza.Ea are un caiet cu haine puse pe manechine care ar putea deveni reale.Ea vrea sa se faca desinger.

Alina Oancea propune pe Gogan Razvan Stefan
Il propun pe Razvan pentru ca este un copil complex: este un foarte bun matematician (desi este clasa a III a este la nivelul clasei a VI a la matematica), un foarte bun sahist, un dansator excelent (danseaza step si dans sportiv) (se pregateste la Clubul Mihai Petre) si nu in ultimul rand un foarte bun solist si un bun cantaret la chitara (se pregateste cu Marius Teicu si are alaturi de sora lui 23 CD-uri de muzica pentru copii). Are o colectie impresionanta de trofee si diplome. A intrat chiar si in Cartea Recordurilor de 2 ori: pentru "Cel mai mic presedinte" si pentru "Cel mai mare numar de CD-uri" scoase de 2 artisti copii.

marilena propune pe constantin patricia
picteaza si canta foarte frumos,este o persoana vesela,optimista,o prietena extraordinara

lacatus carla ilinca propune pe lacatus sofia ioana
face balet si canta

alex propune pe darsea andrei
face dansuri de performanta+inoi+fotbal

vlascieanu alexandru propune pe geogeta
vreu sa vin acolo

Postolache Lavinia propune pe POSTOLACHE BOGDAN ALEXANDRU
cred ca este un model pentru ca este un luptator si stie sa se bucure de viata ,invata foarte bine desi in fiecare zi are cate ceva de facut ( dans sprtiv , canto folclor, canto muzica usoara , lectii de chitara ) activitati la care are rezultate ,nu pierde timpul e o minune de copil.

Dragan Yarina propune pe Ana
ivata foarte bine canta foarte frumos si este o prietena foarte buna.

Stancu Gabriela propune pe Stancu Monica
Monica a participat la concursuri nationale si internationale la dans sportiv,la care a obtinut multe premii.Aceasta are multe cupe,medalii,diplome si a iesit campioana alaturi de partenerul ei in anul 2010.Este foarte buna si merita felicita.Are un talent extraordinar.

Croitoru Delia propune pe Neacsa Maria
stie sa cante foarte frumos scrie foARTE FRUMOS SI JOACA TENNIS.

Alina Ana-Maria Nita propune pe Grupa de dans copii
copiii muncesc extraordinar de mult,sunt dornici sa cunosca cat mai multe din tainele dansului si dincolo de toate acestea doresc sa fie priviti pentru ca pana acum au stat in sala de dans neavand o aparitie tv.Insa au participat la un concurs organizat de clubul dance impact unde au obtinut locul 3 ffind primul lor concurs.Au evoluat foarte mult intr-un timp scurt avand o varsta mica.Eu sunt mandra de ei si sper sa doriti a-i cunoaste.

Ionita Adriana propune pe Ionita Daniel
Ii place foarte mult sa joace baschet.Are in inaltime 168 cm.

Mariana C. propune pe Cezar Victorin Constantin Enache
Este ub copil de un bun simt extraordinar. Este cuminte, invata foarte bine, a participat la multe emisiuni la tv, dintre care si la "vedeta familiei" la TVR 1 in 2010 - a fost rasplatit cu o diploma cu "sclipici", a fost finalist la Antena 1, si la Virgil Iantu 1n 2005 a facut o figura foarte buna. Participa la o emisiune live la radio Trinitas de trei ani si este iubit si apreciat de multi oameni din tara. Vocea lui este recunoscuta de trecatori pe strada... Si... nu canta... RECITA(1) Este un povestitor si un interpret foarte bun, are numeroase premii I si multe rezultate foarte frumoase la ...SAH. E cel mai bun prieten al meu, impreuna noi formam o echipa (tare!) si pasim alaturi in viata aceasta plina cu ...de toate. Baietelul se numeste Cezar Victorin Constantin Enache, este din sat/com Aroneanu, nr. 256, Iasi. Eu, cea mai buna prietena a lui, cred ca ati ghicit - sunt mama - ma numesc Mariana Cojocaru. Desi face lucruri atat de deosebite si are rezultate foarte bune, este cel mai de bun simt copil pe care il cunosc. Nu se citeste pe fata lui decat smerenia si curatenia sufleteasca.

Silviu-Florian CIUCULESCU propune pe Alexandra PREDESCU
Alexandra, este o fata in varsta de 10 ani si este sportiva de mare performanta, iar asta doar rezultatle obtinute o recomanda. Practica scrima de doi ani si participa la concursuri si campionate, cu mare succes , la doua arme, floreta si spada. In scurta perioada de pregatire si competitionala a dat dovada de ambitie, putere de lupta, concentrare si mult talent. In primul an de pregatire(2009) a reusit sa se clasifice pe locul 6 la floreta,iar la Cupa Debrecen Olimpici Grand Prix-Ungaria (turneu international) a obtinut medalia de argint(locul II). Anul 2010, a reprezentata pentru Alexandra, un adevarat tur de forta si de glorie, cucerind trofee si medalii la toate competitiile la care a participat, astfel: - Olimpici Grand Prix Harkany-Ungaria(spada),martie 2010 locul II - Europenele de copii Klagenfurt-Austria,aprilie 2010 (spada), locul VI, - Cupa Lordeco-Oradea (spada),mai 2010 locul I la categoriile de varsta 10-11 ani si tot locul I la 12-13 ani, - Cupa LPS Petrache Triscu Craiova,mai 2010, locul I la categoriile de varsta varsta 10-11 ani si tot locul I la 12-13 ani, - Cupa Stebal iunie 2010, floreta, locul II, - Solidarity Tournament, skopje Macedonia,iunie 2010: Locul II floreta fete 10-12 ani, locul II spada fete cadeti, -Campionatul Nationala de Scrima, Constanta 2010, iunie 2010 : - locul II (vicecampionana nationala), floreta fete 9-10 ani, - locul I (campiona nationala)spada fete 9-10 ani, - locul I(campionana nationala) spada fete, cu echipa de spada a ACS STESIAL BUCURESTI. Pe langa rezultatele exceptionale obtinute in activitatea sportiva se adauga si rezutatele scolare merituoase. In speranta ca o sa o considerati pe Alexandra ca poate sa un exmplu pentru ceilalti si ca ca merita sa participe la emisiunea dumneavoastra, va multumesc anticipat. Cu deosebit respect si aleasa consideratie, Silviu-Florian CIUCULESCU

Bejinari Oana propune pe Savu Maria
Maria este o persoana foarte talentata.Canta deosebit de frumos la vioara,este o solista minunata,dar este de asemena si la dansuri populare.Realizeaza toate aceste activitati extrascolare cu multa daruire si fericire,dovedind a fi o persoana care stie sa faca multe lucruri,fara sa oboseasca.In privinta scolii,este o eleva foarte buna. Maria este o persoana care se intelege cu toata lumea,sociabila si amuzanta. Pentru toate aceste lucruri ,consider ca Maria este o persoana talentata,care merita sa fie vazuta si de ceilalti.

Ionica Iordan propune pe Filimon Collins-Valentine
Collins este multiplu campion national si campion balcanic la badminton la proba de simplu masculin. Este extrem de modest, nu-i place sa faca vorbire despre perfomantele lui, aceasta fiind unul din atributele unui campion dar din nefericire nimeni din afara sferei badmintonului, nu-i cunoaste performantele. Putem sa-l ajutam pentru ca merita, fiind in opinia mea si nu numai, viitorul olimpic al badmintonului romanesc! Va multumesc.

Lezeriuc Ioana propune pe Eliza Lungu
O propun pe Eliza,deoarece este foarte talentata.Iubeste ceea ce face,si vrea cu adevarat sa ajunga unde isi doreste,o mare vedeta.Are 14 ani si este din Iasi.Invata la Colegiul National de Arte Octav Bancila din Iasi unde studiaza chitara si pianul. PALMARES: Cursuri de canto. Cursuri de teatru ,,Palatul Copiilor,,prof: Catalin Damian. Participari la concursuri de muzica+modeling. -Concursul National,,Mini Miss si Mini Mister Romania ,,2009-Bucuresti -Titlul Mini Miss Romania 2009. -Concursul National,,Mini Top Model Romania 2010,,-Titlul Mini Top Model Romania,, 2010 -Concursul ,,Compania de manechine si fotomodele Costin Marculescu,,-locul 1 - Concursul International ,,Micul Print,, Chisinau locul 1 -Concursul International ,,Prichindelul,, Germania-Nurenberg,, locul 3 -Concursul National ,, Star Musik,, -Onesti locul 2 -Concursul National ,,Un talent Innascut,, - Ramnicu-Valcea locul 2 -Concursul National ,, Iasul Copiilor,, Iasi. locul 1 -Concursul National ,, Constelatie Necunoscuta,,-Vaslui mentine -Concursul National ,,Florile Coplilariei,, -Barlad mentiune -Concursul National ,,Fulg de nea,, Brasov mentiunea 1 -Concusul International,,Ti Amo,,-Onesti-premiul special - Concursul National-,,Florile Copilariei,,-Barlad-Premiul special al juriului,premiul pentru prezenta scenica deosebita. -Concursul National,,Ghiocelul de Argint,,Barlad-mentiune si premiul Radio Iasi -Concursul,,Neghinita,,-Bacau -mentiune la muzica si mentiune la dans. ETC... Concursuri de teatru: - Concursul International ,, Micul Print,, -Chisinau locul 1 [poezie] - Concursul National ,,Gala Copilului Actor,, Botosani 2008-locul 1 [poezie] locul 2 [sceneta] -Concursul National,,Gala Copilului Actor,,Botosani-2009 locul 2(monolog) si locul 1(Pamflet) -Concursul National de Teatru Iasi-locul 1 Corespondenta Organizatiei Mondiale A Copiilor Talentati din Iasi OMCT. -Diploma Junior Jurnalist-Chisinau Aparitii TV: FAVORIT,TELE-M, OTV, TVR IASI, TVR 1,TVR 2 ANTENA 1,TVR National,Tv Bit etc Aparitii Radio: Radio Trinitas Iasi, Student FM.103,4. Radio TVR IASI. Official site: www.elizalungu.blogspot.com Alte site-uri: http://elizamiss.hi5.com www.boomr.ro/ely www.elymusic.piczo.com

miklos alexandra propune pe muntean andrada
talent la muzica si la desen si are o foarte mare pasiune pentru muzica usoara

Lavic Florian propune pe Lavic Diana Alina
Deoarece este foarte talentata la inot,este tripla campioana nationala si dubla campioana inernationala.Diana doreste sa urmeze exemplul Cameliei Potec si Dianei Mocanu.La anul ea va avea calificarile pentru Mica Olimnpiada organizata la Trabzon,Turcia.

Ilie Miriam propune pe Ilie Miriam
are un talent deosebit la pictat.A facut chiar si o carte de colorat din care a vandut 3 exemplare cu 10 lei.si vrea sa devina o mare pictorita.

ANA MARIA propune pe barbuceanu andreea roberta
deoarece este fff talentata a participat la multe concursuri de moda si dans...fiind micuta MICHAEL JACKSON DE OLTENIA INVATIND SA DANSEZE SINGURA FARA PROFESOR DIN VIDEOCLIPURILE LUI.A CISTIGAT MULTE PREMII KIAR SI UN TROFEU MICHAEL JACKSON.A PARTICIPET KIAR LA KONKURSUL ROMINII AU TALENT. MERITA VAZUTA PE TOATE POSTURILE TV.

Botac Maria propune pe Cadmiel Botac
Cadmiel este deosebit in primul rand pentru ca Dumnezeu l-a inzestrat cu aptitudini in acest domeniu, acestea fiind recunoscute de profesori importanti dar si pentru faptul ca are ambitie si dorinta de autodepasire. Munceste foarte mult, e constiincios, perseverent si rezultatele sunt pe masura. Cu toate ca anul trecut in luna august a avut degetul 2 de la mana dr fracturat total a reusit prin multa munca sa obtina locul 1 la olimpiada nationala de la Cluj.A fost al doilea an consecutiv cand se clasa pe aceasta pozitia. As mai adauga faptul ca din clasa a VI-a obtine numai locul 1 la toate concursurile unde participa insa ne-am dori foarte mult sa avem posibilitatea sustinerii lui in mai multe concursuri peste hotare. Are parte de profesori exceptionali, dedicati si implicati cu sufletul in formarea lui ca viitor pianist cu toate ca locuim in Sighetu Marmatiei, acolo unde se agata harta in cui. Un premiu important, poate cel mai important de pana acum este cel castigat anul acesta la Bucuresti, concursul KIWANIS, evenimentul Kiwanis Bucuresti 2010. Aici profesorii au catalogat evolutia lui ca fiind una de exceptie iar premiul obtinut a fost o realizare de proportii.Sunt multe de spus despre Cadmiel dar cred ca profesoara lui ar fi cea mai potrivita sa dea aceste detalii. Multumesc pentru timpul acordat!

Olteanu Ana-Maria propune pe Hanu Cristina,Hanu Iulia,Hanu Andreea
Aceste triplete sunt niste fetite minunate si foarte talentate la dans,de asemenea iubesc foarte mult muzica.Ele au compus un cantecel "Natura",insa pana acum nu au avut ocazia de a arata ce pot.Scena este viata lor,de aceea cred k merita sa participe la acest concurs.

Olteanu Ana-Maria propune pe Hanu Cristina
Cristina este un copil minunat si foarte ambititos.M a impresionat inca de cand era micuta prin dorinta ei de a practica taekwondo.De la varsta de 5 anisori a participat la foarte multe competitii unde a obtinut si foarte multe premii(locul 1 la \"Cupa Fetesti\", locul 2 la Campionatul National de Taekwondo Copii&Cadeti din Galati,locul 3 la Cupa Harsova Copii/Cadeti din HARSOVA,locul 3 la Campionatul National Taekwondo WTF Copii/Cadeti din Bistrita,locul 3 la \"Cupa Romaniei\" la Bucuresti,insa lista poate continua.Ea face parte din Clubul Sportiv Arte Martiale din Mihail Kogalniceanu si detine gradul KUP 2 centura ROSIE.Acum se pregateste pentru penultimul examen de grad care va avea loc la Bucuresti.Este o fetita foarte ambitioasa care are multe de aratat,de aceea cred ca merita sa participe la acest concurs.

Oana Tiosea propune pe Catalina Tudorache
Catalina , este verisoara mea si consider ca este remarcabil modul in care in doar un an de cand a inceput sa descopere lumea muzicii si lumina reflectoarelor un copil poate sa evolueze atat de mult . Anul acesta s-a prezentat la preselectiile concursurilor nationale \"Mamaia copiilor\" si \"Cerbul copiilor\" unde a si fost remarcata si drept urmare urmeaza sa evolueze in cadrul Festivalurilor din aceasta vara . Sa-i uram succes si multa bafta la inceput de drum .Sunt convinsa ca o asteapta multe premii si reusite , pentru asta se pregateste intens si chiar se vede ,parca s-a nascut pe scena .

Chivulescu Liliana propune pe Mãniceanu Alina
O elevã de excelențã, premiatã la concursuri de limba românã și de matematicã. Artistã talentatã: membrã a echipei de dansuri a școlii, premii câștigate la concursurile artistice-secțiunea teatru. O colegã bunã, o prietenã desãvârșitã.

Prietena lor cea mai buna propune pe Malina si Alin Stoicanescu
Buna ziua ,incerc prin aceste cuvinte sa fac loc printre atatia copii talentati unei perechi formata din frate si sora care impreuna, au reusit ca intr-un an si jumatate, de cand fac dans sportiv de performanta sa se ridice atat de mult intr-un timp atat de scurt(sunt la categoria open basic)fiind la acelasi nivel cu copii care fac dansuri sportive de la varste fragede(5-6 ani).Nu vreau sa incep acum prin a enumera rezultatele care le-au obtinut pana acum ci va invit sa-i descoperiti personal,ceea ce vreau sa va mai adaug este faptul ca in afara de dans sportiv sunt inscrisi la cercul de teatru si de jurnalism unde rezultatele bune nu au intarziat sa apara si acolo, fiind niste copii ambitiosi au demonstrat si demonstreaza ca ca orice ai face in viata este un rol pe care trebuie sa-l joci bune.Va invit sa-i cunoasteti.

Mihai Adrian propune pe Anghel Robert
Este talentat in domeniul muzici,danseaza,canta.

BOTA LAVINIA propune pe BOTA LAVINIA
Lavinia este o fosta gimnasta.ea a facut gimnastica de performanta 7 ani,fiind vicecampioana.acum ea face dans sportiv si este foarte pasionata de acest sport.dupa o luna jumate dupa ce a inceput dansul ea a mers la primul ei concurs unde a obtinut locul 4.a concurat cu fete care faceau dans de 4-7 ani.la al doilea concurs ea a luat locul 3,si a intrecut o fetita care facea de 4 ani.merita

Rotaru Mãdãlina propune pe Moisuc Daniel
Cântã la vioarã,este un copil model,în cl.6-a la lic.Octav Bãncilã din Iași,a câștigat premiul 3 la concursul Mozart de la Târgoviște 2010.

Anca Mornaila propune pe mari
Mereu ma aujta daca am nevoie de ceva si imi este un prieten foarte bun.

Jubleanu Irina propune pe Bodnariu Florian
Este foarte bun la materiile scolare . Este la scoala de muzica si canta minunat la pian .

Anonim001 propune pe Ciolacu Alexandra
Pai...face atletism...si este campioana internationala

Stoica Maria propune pe Simionescu Dominique
Consider ca Dominique are un talent innacut...si merita sa fie remarcata.E la inceput de drum ,dar promite mult! Aici puteti gasi mai multe detalii...http://dominique2001.wordpress.com/

Ioana Notar propune pe Simionescu Dominique
Dominique este o fetita de 8 ani care canta minunat.Incanta cu vocea ei pe toata lumea din sala.Se pregateste la Palatul copiilor Sibiu.A fost semifinalista la festivalurile Mamaia Copiilor si Cerbul copiilor din acest an. Aici veti vedea mai multe detalii http://dominique2001.wordpress.com/

Paula Ioana Podeanu propune pe andra aldea alexandra
stie sa danseze este talentata

Ana Badiu propune pe Sasu Alexandru
Ce pot sa zic Alex ma impresionat mult prin dorinta lui de munca si efortul pe care il depune pentru a incerca sa ajunga un basist de succes!Munceste aproape toata ziua repetand si incercand sa intevete lucrucruri noi pentru a ajunge un bassist cat mai polivalent! Nu are reusite prea mari dar asta nu inseamna ca nu promite , cea mai mare reusita a lui fiind Finala Euro vision junior 2009 si cateva concerte prin cluburile din bucuresti! Mai nou lucreaza cu o noua formatie repetand de 2/3 ori pe saptamana incercand sa ajunga sa fie cat mai compacti si sa aiba un sound cat mai nou! Consider ca aceasta emisiune l-ar ajuta in promovarea formatiei deoarece munca lui si a formatiei merita sa fie promovata si merita sa le acordati o sansa ! Va rog!, munca lui are nevoie de o sansa!

Florian propune pe Gheorghe Andrei
Pentru ca are o voce minunata..mai multe detalii despre el gasiti pe site-ul lui oficial: www.gheorgheandrei.ro

Butunoi Alex propune pe Butunoi Alex
Este foarte bun la handbal,tenis si desen .

elena cojocariu propune pe maria-cezara cojocariu
Cezara e un un copil cu suflet mare. Este talentata si are o voce minunata. De 1 an jumatate ia lectii de canto si a castigat numeroase premii.In paralel cu muzica ia lectii de dans. Toate le face cu pasiune si cu daruinta. Este un model pt fratiorul ei mai mic,Stefan. TVR2 poate sa o ajute sa isi realizeze visul: sa ajunga o vedeta!

Cristina propune pe Gheorghe Andrei - Gabriel
Este un baiat foarte talentat si pasionat de muzica. Este Elev al Grupului vocal ANDANTE – Clubul copiilor sector 5, Bucureºti, din Aprilie 2010. Face lecþii de canto, de la vârsta de 5 ani ºi zece luni. Mai multe detalii pe www.gheorgheandrei.ro

dumitru silvia propune pe dumitru cristina maria
eu o propun pe dumitru cristina maria pentru ca este foarte talentata are vointa de a continua ceva care nui reuseste eu cred ca merita multe lucruri iar cu tvr2 o sa fie un mare star

Roxana Cazaciuc propune pe Andrei Alexandru Cazaciuc
Este absolut pasionat de muzica. Canta alaturi de grupul Orange Play - clubul copiilor sector 6. De curand a inregistrat impreuna cu o colega prima melodie in studioul d-lui Jolt Kerestely, participa la spectacole si concursuri si e determinat sa aiba succes. A obtinut deja prima diploma si prima medalie la concursul Prichindel desi canta doar de cateva luni. Dminica va canta in Piata Constituiei iar la finele lunii mai va participa la un concurs in Constanta (alaturi de colegi). I se simte emotia in voce si il puteti asculta aici: http://www.trilulilu.ro/roxanacaz/c5cdfe01de67c2

Bianca propune pe Constandin Andreea
Invata bine,canta minunat,e draguta cu toata lumea...Intr-un cuv e extraordinara.Ea munceste din greu.S-a pregatit cu alt profesor,dar acum suntem colege.Amandoua ne pregatim la Scoala Populara de Arte si Meserii CONSTANTA.Ne intelegem foarte bn.Ea a uitat si cum e sa te joci.Tot timpul munceste.A obtinut multe premii la concursurile de muzica usoara din tara!

Constandin Andreea propune pe Andreea Olariu
O recomand pt ca este o fata foarte talentata care munceste foarte mult.Este modesta si draguta.A obtinut numeroase premii si trofee la concursuri de muzica usoara!

SILVIA propune pe DANILA GEORGIANA
a reusit sa se remarce in gimnastica ritmica inca de la 7 ani prin participarea la concursul de gimnastica ritmica din iasi...obtinand locul III ,iar de curand a luat medalia de aur la concursul de gimnastica ritmica din ploiesti. este si un model atat la scoala fiind printre primii elevi din clasa .O DULCEATA DE COPIL.

Bucur Crina propune pe Bucur Alexia -Gabriela
Este sora mea mai mica, impreuna invatam sa cantam si sa dansam, este foarte atenta la detalii, de multe ori imi arata si ea cum sa abordez o piesa si bineinteles ca ne completam reciproc, am participat la concursuri de muzica usoara , a primit premii la Concursul PRICHINDEL , FLORI DE GHEATA 2009, PREMIUL MELODY acordat de Cristian Alivejsi Mentiune Jsolt KERESTEY, are numeroase piese inregistrate ,o parte sunt pe albumul ''Daca-as fi copil toata viata'' lansat la Gala premiilor la concursul FLORI DE GHEATA 2009,este membru TRUPA HEY -profesor canto Robert Costin , puteti audia piesele accesand Crina siALEXIA Bucur.

anusca ana irina propune pe anusca andrei adelin
sunt mamica unui baietel de 8 ani din iasi. se numeste andrei. studiaza pianul de 2 ani la colegiul nat. de arta o. bancila.este un copil deosebit foarte sensibil,dornic de a se afirma si are o vointa extraordinara.invata foarte bine la scoala si de la domnii profesori nu aud decat vorbe de bine si de apreciere despre el.noi parintii suntem alaturi de el si-i sustinem visul:de a canta pe marile scene

alexe aurel florentin propune pe transilvaneanu mihai adrian
este cel mai bun prieten al meu ,danseaza foarte bine ,are multe medalii si cupe,a participat la numeroase concursuri si spectacole.Este foarte talentat si formeaza o pereche frumoasa impreuna cu sora mea

alexe madalina valentina propune pe alexe aurel florentin
este fratele mau si ma ajuta de multe ori cand nu inteleg unele figuri de dans, are talent la dans sportiv , balet ,engleza,face salsa la scoala de baille a lui willmark ,are grija de mine sa-mi iasa coregrafiile.Are multe cupe si medalii la concursuri de dans ,sportiv,a participat la spectacole,este un frate bun si talentat

alexe aurel florentin propune pe alexe madalina valentina
este sora mea ºi ma ambiþioneazã sa o intrec la dans si sa incerc sa nu ma las la ea ºi sã fac ºi eu ce face ea mai bine .Consider ca este talentatã fiindcã este mai mica decît mine si tine pasul cu mine.Face balet ,dans sportiv de perfomantã salsa la willmark ,englezã si este silitoare ºi la scoalã.Are numeroase diplome,medalii,cupe si a paricipat si la emisiunea ,,Vreau sa fiu mare vedeta, la antena1

oancea alexandra propune pe ioan frederica
e frumoasa si e draguta si mai e si eleva a liceului de coregrafie

Madalina propune pe Ilinca
Ilinca este o fata foarte talentata stie sa cante si sa deseneze stie si actorie face actorie de doi ani d ezile si s epricepe foarte bine !la sfarsitul lui mai se va duce in turcia s ainterepreteze o piesa de teatru...super nu?!!!

Ildiko propune pe Stroe Sabrina Ioana
O cunosc pe Sabrina de la muzica, are o voce uimitoare si are f multe premii. Este o fata foarte amabila,draguta,de treaba

Costache Liliana-Mihaela propune pe Costache Alexandra-Roberta
Este eleva la liceul de muzica Dinu Lipatti din Bucuresti,a participat la diferite festivaluri de muzica unde a castigat diverse premii, emisiuni tv, in prezent colaboreaza cu Disney Chanel unde dubleaza in diferite filme si desene animate pentru copii,este foarte talentata isi doreste enorm sa poata fi remarcata cantand cu vocea ,la sc studiaza vioara si pianul, dar pentru ea vocea inseamna totul.Cu multa stima si respect Liliana.

Luca Mihaela propune pe Luca Bogdan
A facut 4 ani karate, studiaza limba germana si engleza, are mlte premii la diferite concursuri, cel mai mult la matematica, ii place sa joace teatru si multe altele.

Subasu Alina propune pe Subasu Maria Evelyne
O propun pe Evelyne, deoarece cred ca este foarte talentata ii place sa joace teatru,reproduce diferite roluri care ii capteaza atentia si pe care le vede in diverse emisiuni sau filme, scrie povesti, inventeaza cantece, cu toate ca inca nu este la scoala, iar aceste lucruri le-a invatat singura intreband oamenii din jurul ei, este o persoana dinamica cu multa energie, curioasa care nu se multumeste cu raspunsuri evazive, danseaza foarte frumos. Este obisnuita si cu camerele de filmat si aparatul foto, intrucat a prezentat moda la Bucharest Fashion Week si a filmat 2 reclame care sunt acum pe pusturile TV.

Tanase Ionel propune pe Bratu Oana
Este un copil super talentat.Cinta muzica populara ,are aparitii la tv favorit si este un copil minunat!

ROZALIA BRATU propune pe BRATU OANA ADINA
OANA ESTE UN COPIL SILITOR CU NOTE BUNE LA SCOALA ,ACUM 4 ANI A DESCOPERIT CA II PLACE MUZICA POPULARA ,A PARTICIPAT LA NUMEROASE CONCURSURI UNDE A OBTINUT SI PREMII VA ENUMAR SI CITEVA PREMII,PREMIUL 1 RAPSODIA ROMINEASCA ,PREMIUL 2 EFORIE ,,DOBROGE MINDRA GRADINA ,,PREMIUL 3 GURA HUMORULUI ,PREMIUL 1 BISOCA ,PREMIUL SPECIAL FESTIVALUL TINERETII DE LA COSTINESTI SI MULTE ALTELE ,ESTE INSCRISA LA SCOALA POPULARA DE ARTE BUCURESTI ,II PLACE ENORM SA CINTE POT SPUNE CA ESTE VEDETA FAMILIEI

Garlea Mihaela Loredana propune pe Garlea Eva Maria
Premiul I la concursul de interpretare vocala Martisor, Piatra Neamt, 2008 Premiul I la concursul de interpretare vocala Florile Copilariei, Birlad, 2008 Trofeul "Piticul de ciocolata" la Concursul de interpretare "Piticul de ciocolata", 2006-2008 Trofeul Arlechinul, la Concursul de arta dramatica, 2007, 2009 Premiul II la Concursul National de pian, Millenium piano, Bucuresti, 2009 Premiul I la Concursul National de pian "Carl Czerny", Piatra Neamt, 2010. Studiaza zilnic cite 3-4 ore, pian si muzica vocala, teorie muzicala. Asculta numai muzica de calitate, cind nu cinta, deseneaza.

aparu dan propune pe Ivan ana
Ana este foarte buna la invatatura si stie sa cante la pian. Este foarte draguta si serioasa, o propun pentru ca stiu ca are sanse sa devina celebra :)

aparu dan propune pe andrei ivan
Andrei mi se aseamana, canta la tobe si la pian si este un baiat ff dragut si cu mult bun simt. El este un prieten bun grijuliu si fff amuzant si petrecaret:)! El este principalul meu adversar. :P

vitiuc propune pe Vitiuc Andrei
Andrei chiar este un copil deosebit : face tenis de performanta de 9 ani, olimpic la matematica si romana, are 3 certificari Cambridge la lb. engleza. Si in plus , este un copil vesel, prietenos , iubit de colegi(este seful clasei) si de parinti.

capat monica propune pe capat andreea-catalina
catalina este o fetita foarte frumoasa,talentata,care improvizeaza adaptandu-se oricarei situatii.iubeste muzica si dansul,recita foarte frumos poezii,interpreteaza roluri din piesele de teatru;iubeste prezentarile de moda,merge la film,teatru si ar dori tare mult sa participe la acest concurs,neavand trac in fata camerelor de filmat.

Dumitrescu Robert propune pe Grosu Bianca
Este foarte talentatã la aikido. A luat multe premii. Este foarte disciplinatã. ªi învaþã foarte bine. E un model pentru colegii ei de antrenament ºi pentru preteni.

Popa Andrada propune pe Amzaru Gabriela
O cunosc pe Gabriela de 4 ani.A obtinut foarte multe premii si face adevarate showuri pe scena.Este extraordinar de talentata,vesela,prietenoasa si foarte draguta. Merita sa fie protagonista unei editii a emisiunii,,Atentie,copii''.

gabriela amzaru propune pe andrada popa
este o prietena foarte buna ne cunoastem de 3 ani datorita carierei muzicale are un talent muzical si consider ca este bine sa fie in atentia televiziuni.

Popa Alexandra propune pe Petre Mirel
Este un foarte bun cantaret.Este in corul scolii si isi doreste foarte mult sa se lanseze in muzica.Doreste sa participe la Mamaia Copiilor anul acesta si spera sa reuseasca.Acesta est site-ul lui www.mirelpetre.webs.com

lysakowska maria propune pe tomoaea mara
este talentata foarte mult la desen face aerobic si stie cat de cat sa cante

Cenusa Andrei propune pe Sara Nukina
imi place mult cum canta si e f frumoasa si e jumatate japoneza si face si karate.E suuuuuperrrrr si e prietena mea.

BARARIU ANDA propune pe BARARIU CODRUTA
ARE O VOCE EXTRAORDINARA.

Baluta Mirela propune pe Baluta Claudiu Alexandru
Buna ziua. Claudiu este un baiat destept, invata bine la scoala si are o voce foarte frumoasa. A participat la mai multe concursuri de muzica usoara unde s-a evidentiat ca este un copil talentat si a luat si cateva premii. Isi doreste foarte mult sa invete sa cante la pian si de curand a reusit sa inceapa cursurile. Este un copil bun, iubeste animalele si copiii foarte mult si sensibilitatea lui sufleteasca se simte cel mai bine in caldura vocii lui. Daca esti curios sa il cunosti intra aici si ... asculta.http://www.youtube.com/watch?v=R38NlFwqnC0 Nu veti regreta.

Doina Anghel propune pe Acatrinei Georgia
Este un copil care da tot ce are mai bun in orice domeniu.Munceste foarte mult,aproape ca nu mai are timp pentru joaca.Canta de vreo 3 ani si acum a ajuns lider la grupa ei de varsta.Are numeroase premii la festivalurile de gen si o propun din tot sufletul.Este nepoata mea favorita.

BOGOROS ALEXANDRU propune pe ANA MARIA COVRIG
ANA ESTE FOARTE TALENTATA( A LUAT FF MULTE PREMII LA FESTIVALURI), CARE INVATA FOARTE BINE LA SCOALA SI ESTE VERISOARA MEA CU CARE MA INTELEG FOARTE BINE. VISUL EI ESTE SA DEVINA O CANTAREATA RENUMITA SI MULT DE TOT II PLAC PIESELE LAUREI STOICA.

coryna bacanu propune pe andreea
Ma poate sa devin cantareata,ma poate ajuta cineva va rog.Multumesc!.

Flavia propune pe Parvu Denisa
Parvu Denisa este o copila talentata si plina de viata care stie sa guste din lucrurile frumoase ale vietii si stie sa isi puna in valoare calitatile si talentele.Printre pasiunile sale se numara si dansul,actoria,muzica.Ea munceste mult si este ambitioasa,lucruri pentru care merita sa fie admirata.

Sfermas EDVINA propune pe Pantofaru Andreea
Andreea este o fata foarte sincera..are note foarte bune la matematica si 10 la teza...la romana este la fel de buna...este foarte prietenoasa si frumoasa

Pantofaru Andreea propune pe Sfermas Edvina
Edvina-este o fata fosrte buna la scoala,are note mari,este foarte prietenoase si canta in cadrul scolii noastre la cor..este o fata modesta si ambitioasa..tot timpul umbla dupa informatii noi legate de scoala..

Dana Aparu propune pe Aparu Dan
Danut este un baietel deosebit. Ii place muzica, stie sa cante la instrumente de percutie, la pian si din voce, este foarte bun la matematica si e si foarte dragut. Este foarte corect si sincer. Ideile lui sunt pline de originalitate si ii place sa aiba prieteni.

PETRACHE ALEXANDRA propune pe PARVU DENISA
Denisa este prietena mea cea mai buna.Este un copil foarte talentat,ambitios si inteligent.Ii place mult muzica,are o voce minunata,dar si dansul.E un copil extraordinar care munceste foarte mult.o recomand ca e talentata si deosebita.

cami propune pe roxana
pentru ca invata repede pasii si ii place sa danseze

Carina Laurentiu propune pe Oana si Arina
oana face balet de 6 anisi Arina de 2 ani ..,calarie de 2 ani..karate de 2 ani,inot de 3 ani (oana) si ....oana a cantat la flaut 4 ani si Arina la pian 2ani ..oana a mai facut si 1an basket..dar din pacate s`au lasat de aceste sporturi din cauza scolii sa se concentreze pe ea(foarte improtant)si vor incepe sa faca iar sport la sfarsitul semestrului:* sper sa le alegeti deoarece merita :)

Parvu Nicolae propune pe Parvu Denisa
Denisa Parvu este o fetita foarte talentata,plina de viata,un copil care munceste foarte mult.Muzica si dansul sunt doar doua dintre pasiunule ei .Adora pianul ,unde este anul 3 de studiu,cocheteaza cu actoria jucand in filme pentru copii alaturi de actori celebrii.Are numeroase premii \' muzicale cum ar fi ;Ttrofeul flori de gheata bucuresti 2007,participare la festivalul Mamaia copiilor,premiul 1 slatina 2007.premiul 2,sulina 2007,premiul 1 Dragasani 2008,premiul 1 Timisoara 2008,premiul 2 pucioasa 2009,premiul 2 techirghiol 2009 etc.Micuta Denisa este si detinatoarea titlului de Mini Miss model Romania 2009.Ea are si foarte multe premii intai la concursurile de dans nationale si internationale .Adora televiziunea ,si nu rateaza nici o aparitie tv (B1,tvrm,tvr1,protv,romantica,antena1).Este membru al Academiei Copiilor din Romania cu titlul de invatacel,unde este indragita de toti copii.Prin prezenta ei mereu vesela si plina de viata Denisa cucereste de fiecare data publicul la orice spectacol.

teodora munteanu propune pe haidau alexandra
Prietena mea,Haidau Alexandra este in cl.a VIa,este un copil foarte inteligent..are mari premii nu numai la muzica,dar si la invatatura.Pot spune ca este buna la toate materiile,este olimpica la limb. romana,la tehnologie,la istorie...si la alte obiecte.Felul cum vorbeste si cum se comporta cu tine te face sa o indragesti.Eu sunt prietena ei si sunt mandra de asta!

vlad propune pe Borbei Georgiana Mihaela
Georgiana este o fetita frumoasa, cuminte si talentata.Ii place muzica usoara si teatrul. Merge la cursuri de muzica si teatru la Palatul copiilor din Cluj.A participat la spectacole organizate de Palatul copiilor.La scoala invata bine si e o colega buna.Cand e mare vrea sa devina prima femeie-presedinte! E FOARTE AMBITIOASA SI CAND ISI PUNE CEVA IN CAP NU SE LASA PANA NU OBTINE!

Barbu Diana propune pe Vasile Ruxandra
Prietena mea este eleva in clasa a viii-a la Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova. Desi cea mai mare pasiune a ei este cantatul si se antreneaza zilnic ea niciodata nu a neglijat scoala si de aceea are note foarte bune. Din pacate ea este nevoita sa se antreneze singura deoarece parintii ei nu sunt de acord cu dorinta ei de a se dedica muzicii. Pentru mine Ioana este un model intrucat are curajul sa treaca peste orice greutati doar pentru a-si urma visul si sa imparta lumii vocea ei minunata.

cristina marin propune pe mihai costea
Face fotografii extraordinare si stie sa deseneze foarte bine. a avut deja doua expozitii si a luat premii de fiecare data cand a fost la un concurs.

Goaie Cristian Stefan propune pe Bucur Ionut Daniel
Este un copil talentat fan Michael Jackson care deasemenea danseaza la fel ca El.

Bucur Ionut Daniel propune pe Goaie Cristian Stefan
Este un cantaret talentat care in totdeauna nu a renuntat la ce si-a propus

Goaie Cristian propune pe Florea Alexandru Ionut
Este ambitios pretentios cu el insusi si totodata si exigent si stie sa cante foarte frumos

Luncanu Karina Iulia propune pe Koc Yasemin Maria
Yasemin este prietena mea cea mai buna,este o fata minunata , harnica, talentata, perseverenta, o iubesc foarte mult si sunt convinsa ca daca o veti cunoaste va veti convinge de acest lucru.Yasemin studiaza pianul de la varsta de 5 ani,face dans sportiv si studiaza canto cu compozitorul Marius Teicu. A obtinut numeroase premii nationale si internationale. Va doresc sarbatori fericite, La multi ani!

IONESCU MELANIA propune pe IONESCU IRINA
Irina este o fetita ambitioasa, are o voce deosebita, participa de cativa ani la diverse concursuri, ultimul premiu obtinut a fost locul I in cadrul FESTIVALULUI COLINDELOR, este din Bucuresti, iar muzica este viata ei, merita o sansa!

Marcela Crisan propune pe Ioana Moldovan
Eu mi-as dori f mult sa o vad pe Ioana Moldovan in emisiune la d-voastra...este o fetita f. talentata cu f.putine posibilitati materiale.

SELEA SABIN FLORIAN propune pe SELEA IULIAN NICOLAE
Iulian ,fratele meu, este o mica.... vedeta ! Da, da ; nu glumesc ! SI PENTRU ASTA MUNCESTE FOARTE MULT. Mami i-a si spus ca \"e grea muzica usoara\"! I-am pus cateva dintre filmarile lui pe YOUTUBE... Eu il apreciez pt. felul lui de a fi : modest , vesel si prietenos cu toata lumea. VA DORESC SARBATORI FERICITE !

Daniela S. propune pe Madalina Lefter
Am descoperit-o pe Madalina Lefter exact acum un an, cand a uimit o sala plina cu peste 1000 oameni in deschiderea concertului extraordinar sustinut de legendare formatie \"SMOKIE\" la Iasi. De atunci, am aflat multe despre acest super talent, un copil unic in tara nu numai datorita zecilor de premii obtinute dar mai ales datorita vocii de exceptie si caracterului sau de o rara modestie si sinceritate. Cred ca prezentarea catorva dintre premiile si realizarile sale mai importante vor vorbi de la sine despre acest talent care iese din norma categoriei copiilor talentati: Rreprezentanta Romaniei in finala concursului Eurovision Jr.-Limassol Cipru 2008 Trofeul Festivalului National \"Florile Copilariei\" Barlad 2009 Trofeul Festivalului National \"Un talent innascut\" Rm. Valcea 2009 Trofeul Festivalului Naþional \"MICUL ARTIST\" Craiova 2008 Trofeul Festivalului Internaþional de muzicã (cu vârste cuprinse între 9 ºi 25 ani) \"NOTA CU NOTA\" Dobrich Bulgaria 2008, precum ºi premiul pentru cea mai bunã interpretare Trofeul Festivalului Naþional de creaþie ºi interpretare \"MAMAIA COPIILOR\" 2007 Trofeul Festivalului de interpretare vocalã \"REMEMBER\" Constanþa 2007 ºi premiul \"MIHAI TRÃISTARIU Trofeul Festivalului Internaþional de muzicã pentru copii ºi adolescenþi \"NOTELE FLUVIULUI\" Tutrakan, Bulgaria 2007, precum ºi premiul pentru cea mai bunã voce din festival Trofeul Festivalului Naþional de muzicã \"GLASUL SPERANÞELOR\" Techirghiol 2007 Trofeul Festivalului Naþional de muzicã \"DELFINUL DE AUR\" Nãvodari 2005 Locul I Festivalul European \"Camena\" Piatra Neamt 2009 Locul I Festivalul Naþional de muzicã \"PORTATIVUL VESELIEI\", Craiova 2008 Locul I Festivalul Internaþional de muzicã \"TI AMO\", Oneºti 2007, Romania Locul I Festivalul Naþional de muzicã uºoarã \"URSULEÞUL DE AUR\" Baia Mare 2007 Locul I Festivalul Naþional \"GHIOCELUL DE ARGINT \" Bârlad 2007 precum ºi premiul RADIO IAªI Locul I Festivalul Internaþional de muzicã uºoarã \"AURORA BOREALÃ\" Ruse, BULGARIA 2006 Locul I Festivalul Naþional \"MINI MEGA STAR\" Bucureºti 2006 Locul I Festivalul Naþional \"MINISTAR CIREªAR\" Bucureºti 2006 Locul I Festivalul Naþional \"MINI MEGA STAR \" Oneºti 2005 Locul I Festivalul Internaþional \"CEATA LUI PIÞIGOI\" Galaþi 2005 Locul I Festivalul Naþional \"MICUL ARTIST\" Craiova 2005 Locul I Festivalul Naþional \"NUFÃRUL DE AUR\" Oradea 2005 Locul I Festivalul Internaþional \"STELELE DUNÃRII\" Giurgiu 2005 Locul I Festivalul Naþional \"FLORI DE GHEAÞÃ\" Bucureºti 2005 Locul II Festivalul Internaþional \"CERBUL COPIILOR” Sinaia 2007 Locul II Festivalul Naþional \"URSULEÞUL DE AUR\" Baia Mare 2005 Locul III Festivalul Internaþional \"SLAVIANSKI BAZAAR\" Belarus 2008 Locul III Festivalul Internaþional \"CERBUL COPIILOR\" Slãnic Moldova 2006 ...si multe altele... Madalina mai are si alte preocupari, canta la pian, face cursuri de engleza si de dans sportiv. Este o eleva cu rezultate foarte bune la invatatura la cel mai prestigios liceu din Iasi, Colegiul National \"Constache Negruzzi\". Madalina merita sa faca parte din emisiunea dvs., va atrage publicul si va face un spectacol complet. Pentru a va convinge va incit sa o ascultati si vedeti pe Madalina pe scena festivalului \"Camena\" de la Piatra Neamt. http://www.youtube.com/watch?v=LfAiWWAXHgg

Zapodeanu Dorina propune pe Stefan Andreea
Este o fetita modesta, ambitioasa, inzestrata cu o voce foarte frumoasa, a obtinut numeroase premii la festivalurile de muzica usoara pentru copii, desi se pregateste singura, neavand in oras nici un profesor de canto. Cred ca merita sa fie rasplatita pentru talentul ei si pentru vointa de a fii cea mai buna.

Stefan Albert propune pe Haidau Alexandra Dumitriana
Eu o propun pe Haidau Alexandra pt.ca este foarte talentata la muzica si foarte buna la invatatura.A terminat cl.aVa cu media grnerala 10...si nu este usor pt.un copil care merge prin festivaluri unde deasemenea obtine premii foarte bune(Trofeul CONSTELATIA NECUNOSCUTA, Trofeul la categ.12-13 ani ANDANTINO, Premiul I PERLELE SLANICULUI,Premiul I FULG DE NEA,Premiul I GHIOCELUL DE ARGINT toate in 2009 si multe altele.O apreciez ca are o voce deosebita si este foarte ambitioasa.Este prietenoasa si ajuta pe oricine.Pot spune fara modestie ca este un copil cu o voce minunata ,iar Dumnezeu a inzestrat-o cu mult talent si ineligenta.

carmen propune pe Georgia Acatrinei
Georgia este un model in muzica pentru copii.Munceste foarte mult si are foarte multe premii mari pe plan national.Pe Georgia o puteti vedea pe youtube,acolo sunt postate multe dintre premiile pe care le-a luat.O propun din tot sufletul pentru ca talentul ei trebuie promovat.

Carmen Maties propune pe ALEXIA URTOI
Este o fetita care inca de la 4 ani are activitati in domeniul artistic:modelling,dans sportiv si de 6 luni face si canto,pian,miscare scenica.A obtinut in doar cateva luni multe premii la Festivalurile de muzica usoara pt. copii.

Nicoleta Rista propune pe Olteanu Laura Andreea
Deoarece studiaza muzica la scoala populara de arte si meserii din Brasov specialitatile orga si pian,canto muzica usoara si populara,teoria si istoria muzicii,coregrafie.A participat la numeroase festivaluri nationale si internationale.Vorbeste si scrie foarte bine Lb Engleza deoarce a studiat in U.S.A.

Bianca Munteanu propune pe Andreea Stefan
Andreea este colega mea de clasa si prietena mea cea mai buna, care stie sa asculte si sa dea sfaturi bune. Este foarte talentata la muzica, a obtinut numeroase premii la diversele concursuri la care a participat, are o voce superba, danseaza foarte bine si stie sa-si aleaga tinutele cu mult bun gust. De ce o recomand? Pentru ca e talentata si e o persoana deosebita.

idelbi maya propune pe bobelnicu maria
este cea mai buna prietenaieste cu mine in clasa si suntem a6c scoala62 ea stie sa cante in engleza si in romana is se miscabine ie talentata daca o alegeti eu ii urez mult succes va multumesc ca ati citit aceasta propunere!

idelbi maya propune pe bobelnicu liana maria
ea stie sa cante si sadanseze bine si pare ca ie unstar ascuns si va iesi la iveala intr-o zi.

Corina propune pe Darie Roxana
Are o foarte buna personalitate,canta exceptional de bine,isi face prieteni foarte usor.Pana acum a castigat foarte multe premii.Se poate mandri foarte usor cu ele.Va spun,sunt colega ei de la scoala si credeti-ma se comporta ca o persoana foarte normala!!!

ZAIM ELENA propune pe ZAIM IULIANA
Este eleve in clasa a III a a Colegiului National "Elena Cuza" si de asemenea eleva a scolii de muzica si arte nr.3 la clasa Dnei. Simu Carmen de pian ; frecventeza actual clubul copiilor sectorului 6 unde canta vocal in grupul "Miracol" ; este posesoarea a multiple premii atat pe linie vocala cat si pe linie instrumentala (si dovezile exista pe hartie ) .

Baluta Mirela propune pe Baluta Claudiu Alexandru
Buna ziua. Claudiu este un baiat destept, invata bine la scoala si are o voce foarte frumoasa. A participat la mai multe concursuri de muzica usoara unde s-a evidentiat ca este un copil talentat si a luat si cateva premii. Isi doreste foarte mult sa invete sa cante la pian si spera ca va incepe lectiile cat de curand. Este un copil bun, iubeste animalele si copiii foarte mult si sensibilitatea lui sufleteasca se simte cel mai bine in caldura vocii lui. Daca esti curios sa il cunosti intra aici si ... asculta.http://www.trilulilu.ro/klawsoo7/0fb119503a2953

Pascu Andrada propune pe Trifa Sebastian
Este un copil de nota 10. Pasionat de matematica, astronomie, fizica, chimie, geografie si biologie. Are performante la olimpiade si concursuri scolare: literatura romana, matematica, fizica, astronomie (membru in lotul largit la astronomie 2 ani consecutiv). Cu vaste cunostinte in domeniile amintite si foarte ambitios si competitiv. Se antreneaza la bazinul olimpic din Oradea( de 4 ori pe saptamana), canta la pian, asculta muzica, iar iarna schiaza fiind un impatimit al acestui sport. Glumet, mereu deschis spre noi experiente.

Vaduva Stefan propune pe Vaduva Anda
Eu cred ca Anda este speciala deoarece ea poate scrie povesti minunate despre zane,printese si castele,etc are o imaginatie foarte bogataexact ca o scriitoare adevarata .

Bosca Dennys-Larysa propune pe Popa Alexandra
deseneaza foarte frumos si ii place

Bosca Dennys-Larysa propune pe Bosca Dennys-Larysa
face polo de performanta

Cora Radu propune pe Cmeci Roberta
este foarte buna la limba romana este buna si la celelalte materii si are numai medii de 10 daca ii ceri ceva te ajuta

Cora Mihai propune pe Cora Radu
stie matematica foarte bine este foarte vesel este bun si la celelalte materii

Georgiana Mihailescu propune pe Mihaela Mihailescu
Canta de la varsta de 4 ani,la 5 ani si jumatate a castigat premiul 1 la festivalul Mamaia Copiilor(2001)unde a cantat Samba florilor, iar de atunci a inceput nebunia: a castigat numerose premii la festivalurile de gen din tara (trofeul Ceata lui Pitigoi, premiul 1 Contrapunct;trofeul Flori de Mai; premiul 1 Ministar Ciresar; premiul 1 Ursuletul de aur etc.) dar si in strainatate (premiul 1 la festivalul Prichindelul-Nurnberg Germania; si luna trecuta a castigat premiul 2 la Asterisks din Macedonia). Este din Calarasi , studiaza pianul este anul 7 la instrument, iar saptamanal merge la bucuresti unde ia lectii de canto cu domnul Marius Teicu. Pe 27 nov a fost la o filmare unde a fost sarbatorit domnul Teicu, emisiune ce se va difuza a doua zi de craciun.Este un copil cuminte, la scoala este clasa a 8-a si invata foarte bine si ar fi interesant , ar merita sa participe la emisiune! Va multumesc!

- propune pe Nicula Claudia
talent extraordinar la desen

sara propune pe eva
eva este creativa, isteata si draguta

ilinca propune pe sara mihai
sara canta frumos, recita bine si are grija de sora ei.

Dan Cristian propune pe Mihai Dragan
Pentru mine este un model pentru ca stie sa deseneze foarte frumos.Pentru toata clasa este un model.Lui nu i-am spus inca ca v-am scris dar miercuri o sa aflati daca vrea si el. Si despre mine:sunt un copil careia ii place sportul.Inca nu am castigat nici un premiu,dar sportul imi place si sunt pe locul 2 in clasa.

Tudor Mardar propune pe eliza lungu
Tudor Mardar propune pe Eliza Andreea Lungu Eu o propun pe Eliza deoarece este foarte talentata.Invata la Colegiul National de Arte ,,Octav Bancila,,.instrumente:pian,chitara.Face cursuri de canto la Palatul Copiilor si cursuri de teatru cu dnul director al Palatului Copiilor din Iasi, Catalin Damian . A obtinut foarte multe premii nationale si internationale la teatru si muzica. Premii muzica:Concursul National,,Mini Miss si Mini MNister Romania-Titlul Mini MISS Romania 2009 Concursul International,,Prichindelul,,-Germania premiul 3 Concursul International,,Micul Print,,Chisinau locul 1 Concursul National ,,Star Musik,,Onesti-premiul 2 Concursul National ,,Un talent innascut,,-premiul 3. Concursul International,,Ti Amo,,-Onesti-premiul special. Concursul National ,,Fulg de nea,,Brasov mentiunea 1 etc... Concursuri teatru: Concursul International ,,Micul Print,,Chisinau premiul 1-poezie. Concursul National ,,Gala copilului actor,,locul 1[poezie]locul 2[sceneta] etc.. Aparitii TV:TVR 2,OTV,Tvr Cultural,TELEM,TVR 1,TV BIT,OTV,PRIMA TVETC.Eliza nu uita ca are si scoala.Muncese din greu,invata,si este foarte silitoare.Uneori ma intreb cum mi rezista.Sunt zile cand se culca la 2,sau chiar 3 noaptea.Este o fetita de admirat.Dar,pentru a-si indeplini visul munceste,munceste si iar munceste. Eu spun ca este foarte talentata si merita sa fie invitata in emisiune. Va multumesc

Liptak Adrian propune pe Tarata Dan Costel
are o voce magnifica ii place sa cante muzica populara dar din motive finaciare nu poate canta la alt nivel

Gabriela Pavel propune pe Denisa&Diana Simion
Ptr. emisiunea \"atentie copii\" vreau sa va aduc in atentie 2 fetite gemene care au niste voci de vis,au 12 ani canta de 2 ani si in limita posibilitatilor, parintii au facut tot posibilul sa le trimita la cat mai multe concursuri de muzica usoara.Pe unde au fost au castigat premii si trofee, dar parintii nu le pot oferi tot ce vor sa poata continua drumul spre marele lor vis sa cante alaturi de Andra, stiu toate piesele ei si chiar le interpreteaza la un inalt nivel vocal. Ar fi super fericita sa evolueze in emisiunea dvs. Gabriela Pavel

Cojocariu Ioana propune pe Cojocariu Teodora
face balet de la varsta de 4 ani, este foarte talentata, ambitioasa si totodata foarte muncitoare. participa la spectacolele de balet organizate de scoala de balet pe care o frecventeaza gandindu-se foarte serios ca din clasa a 5 a sa dea examen de admitere la |Liceul de Coregrafie in Bucuresti.

Cojocariu Teodora propune pe Cojocariu Ioana Maria
este sora mea si are foarte mult talent. face balet de la 4 ani si este un exemplu de vointa si tenacitate pentru mine. imi doresc sa ajung ca ea dat fiind faptul ca a participat la spectacole si concursuri unde i-a fost apreciat talentul si seriozitatea

Un Fan propune pe Butuc Anda
Este campioana la CN a cluburilor sportive de gimnastica junioare , vice-campioana la CN de gimnastica artistica junioare, la doar 2 concursuri care a participat a castigat 10 medalii , 3 aur , 2 argint, si 5 bronz. E un copil extraodinar care munceste foarte mult.

NItu Ioana propune pe Zamfir Vlad
Este un baiat inteligent,cu mult simt al umorului.E premiant la sah si la matematica,dar si la limba engleza.

Zamfir Vlad propune pe Nitu Ioana
E o colega foarte talenta,care se pricepe la chitara si limba si literatura romana,dar si la limbi straine.

Zaharia Andrei propune pe Irina Zaharia
Irina…pe langa altele ea reprezinta pentru mine voiosie,inteligenta,ambitie,ingeniozitate si mai presus de toate un spirit tanar,dornic mereu de mai mult.Ceea ce ma fascineaza la ea este ca reuseste sa invete mult intr-un timp foarte scurt, fara ajutorul nimanui, parintii nostrii fiind la fel de ocupati ca toti parintii zilelor noastre. Pasiunea ei o reprezinta dansul si pot spune ca nu am mai vazut o persoana mai ambitioasa. Desi are un program incarcat, nu lipseste de la niciun antrenament si ar fi in stare sa danseze oricand. Are numeroase premii la concursuri de dans cum ar fi:Locul 1 la Concursul " Dansul florilor", Locul 1 la concursul de streetdance din muntii Piatra Craiului, concursuri de dans judetene, etc. Este talentata si in arte plastice:Premiul 1 la concursul national “Mozaic etnic”,Premiul 1 la concursul national “Viata este un dar de la Dumnezeu”,Locul 1 la concursul “Gradina copilariei”,Premiul 3 la concursul “Ion Creanga”,Premiul 1 la concursul de desene pe asfalt. Cu toate acestea ea nu neglijeaza scoala,fiind mereu printre primii din clasa si participand la fiecare concurs indeosebi cele de romana si matematica cu rezultate foarte bune. Consider ca am multe de invatat de la ea, deoarece pe drumul vietii am mai pierdut din entuziasmul de alta data.Din fericire cred ca reuseste sa imi dea din pofta ei de cunoastere fiind imposibil sa nu ma molipsesc. Consider ca merita cu tot dinadinsul sa participe la emisiunea dumneavoastra si daca va fi aleasa, veti vedea ca in imaginea ei se va regasi orice copil ambitios al zilelor noastre.

Ichim Cristina propune pe Manea Cosmina Andreea
In primul rand este verisoara mea. Este o fata care participa la o gramada de concursuri si mereu obtine rezultate foarte bune. La scoala are note foarte mari. Ii place foarte mult sa citeasca. Merge la 2 cercuri de la Palutul Copiilor si are o multime de prieteni. Este o fire comunicativa, prietenuasa, care sare iti sare in ajutor cand ai nevoie de ea.

Ioana Rus propune pe MURESAN MARIA GEORGIANA
Despre Maria va pot spune din tot sufletul ca este o fetita talentata si muncitoare. Canta la vioara la scoala de muzica din CLUJ, asta bineinteles dupa ce vine de la scoala. Precizez ca este eleva la o scoala normala dar studiaza vioara dupa orele de scoala. Are teorie muzicala , instrument , orchestra ce mai, este f. greu pt. ea dar ii place f. mult si o face cu mare pasiune. La scoala este prima in clasa , invata ff. bine si are rezultate f. bune. Merita sa o contactati desi locuieste in Cluj , dar sper sa vedeti ca si aici in acest colt din tara avem copii talentati si cuminti.

MANOILA MIHAI propune pe Malina Ciobnu
Manoila MIHAI propune pe Malina Ciobanu este o luptatoare,niciodata nu spune nu atunci cand ii este greu.Mali este o firedelicata finutasi are un defecteste modestalucru care o face placuta este dezinvoltasi ff comunicativa.Este un copil extrem de talentatstudiaza vioara doar de patru ani si ea are deja terminata materia de cl XII-A ARE numeroase premii I aparitii tv f multe recitaluri concerte sustinute cu diferite ocazii etc.Considerca poate transmite idei frumoase copiilor din generatia ei.Mai multe detalii puteti lua de pe site-ulMalin ciobanu.

Nikita Dembinski propune pe Iustin Zagaevski
Este un tip foarte bine crescut, se poarta frumos, e indatoritor si agreabil cu prietenii dar si cu adultii si parintii. Traieste o viata echilibrata intre scoala, calatorii si sport dar are o pasiune deosebita pentru trucuri magice la care este extrem de talentat si temeinic. Daca-l vedeti ce iscusit este va fascineaza, e un adevarat tanar maestru !! Pe mine si prietenii mei, pe parintii mei si invitatii lor mei ne-a cucerit total fara rezerve, dar nu numai pe noi. Face prestidigitatie, magie cu apa si foc, cu iepurasi si porumbei, cu carti de joc, cu monede, cu obiecte din metal... ce mai ... e o placere sa-l urmaresti pt ca mereu iti incearca mintea, stai ager sa vezi ce urmeaza si pentru ca intrevezi orele de exercitiu pe care dexteritatea lui le presupune. Baiatul este un spectacol. Filmati-l pe Iusti, veti avea o audienta de zile mari ! Va promit eu, care stiu emisiunea, ca am participat la ea, eu am fost filmat in urma cu un an.

Ella Voicu propune pe Voicu Malina
Malina este o fata foarte talentata. Picteaza superb , si talentul ii este inca in dezvoltare. Daca ati vedea tabourile ei , ati ramane profund impresionati. Sa mai spun si despre poeziile si compunerile pe care le face? Si cu care are atatea premii? Anul trecut , pe cls a6a , a castigat 30 de diplome la diverse concursuri de creatie literara. De asemenea a castigat si 1 medalie de aur la angleza , una de argint tot la engleza , si 2 de argint la lb romana , la concursul national evaluare in educatie. Malina la scoala are rezultate foarte bune , anul trecut a terminat cu 10. Vrea sa se faca arhitecta si s-a hotarat sa urmeze liceul de arta Dinu Lipatti.Danseaza si foarte frumos , mai ales dansul oriental . Desi nu a urmat nici un curs , se pricepe(are asta in sange) .Inca o data va reamintesc de poeziile ei minunate , are muuuuulte diplome de locul1 . Ii place engleza , drept urmare si medalia . Dar cel mai mult ii place sa picteze. Cred ca asta ar face toata ziua daca ar putea. Sper sa ii acordati sansa sa apara la televizor , sa o vada lumea si sa o cunoasca cineva ,pt ca este un talent neexploatat. Va multumesc!

TAMAS Maria-Mihaela propune pe AURICA Georgiana Raluca
Este o eleva silitoare si o solista de muzica populara in devenire.

Alina propune pe Tufeanu Ionica
Citeste foarte mult, este dragut cu cei din jur, dar are si rezultate foarte bune la invatatura.

Maria propune pe Tucunete Alina
Alina este o fata de treaba, se intelege bine cu toti colegii si toti profesorii. De asemenea, este si foarte buna la invatatura (in clasele aVI-a si aVII-a a luat premiul de excelenta), obtinand in total pana in prezent o medalie de aur, 2 medalii de argint, 5 premii I, 4premii II, 6 premii III si 19 mentiuni. Toate rezultatele ei sunt atat la matematica, fizica, cat si la romana, engleza, franceza, dar este pasionata si de tot ceea ce tine de arta, mai alex lucru manual.

RUS TUDOR propune pe Rus Ioana
Buna ziua , sunt fratele Ioanei si am 14 ani. Sora mea este cu adevarat speciala si asta o spun cu glas TARE. Este ambitioasa si disciplinata astfel incat a reusit sa obtina intr-un timp extrem de scurt calificarea in finala campionatului national de sarituri obstacole. Face calarie de performanta si in 6 luni de zile a reusit sa obtina rezultate spectaculoase la categoria amatori. Poate ca nu este vorba doar de rezultatetele bune si f. bune in timp relativ scurt dar pasiunea cu care munceste si devotamentul fata de tot ceea ce face , ma motiveaza pana si pe mine sa privesc lucrurile in alt fel. Isi face antrenamentele de 3 ori / sapt. tocmai la Campina la baza sportiva Sport Horse si va dati seama ce greu este sa mergi pana acolo dar a gasit echipa si mediul necesar desfasurarii acestui sport. IN ROMANIA din pacate acest sport la nivel de performanta nu este promovat deloc si este mare pacat!!! AMBITIE- DEVOTAMENT_MUNCA -seriozitate -disciplina -este deviza ei, merita sa o contactati!!!! In rest timpului danseaza , inoata , canta la pian , VA astept cu mare drag !!!!

Ilinca propune pe lavinia Lianu
Varsta actuala; data si locul nasterii: 6 ani si sapte luni; nascuta la data de 17.02.2003,localitatea Oradea, judetul Bihor Situatie actuala profesionala: incepand cu anul scolar 2009 – 2010 - clasa I la scoala “ Dacia “ – Oradea 1. dans sportiv inceput ca si activitate din iarna anului 2005 ( de la varsta de 2 ani si 10 luni ) si continuat si in prezent la nivel de performanta competitional ( de aproape 2 ani are partener ) - cu urmatoarele rezultate: Categoria neoficial 6-9 – respectiv 6-11 ani: locuri obtinute: • locul X; • locul II; • locul V; • locul IV; Activitati extrascolare: Categoria Hobby 6-9 ani: locuri obtinute: • locul XXIX; • locul XIII; • locul VII; • locul XIII; • locul XI; • locul IX; • locul VIII; • locul V • locul V; Categoria Open basic 6-9 ani:locuri obtinute: • locul VIII; • locul IV; Inalt nivel de pregatire personala, foarte avansat in raport cu varsta – fiind considerata de antrenori ca avand potential major pentru a fi in viitorul apropiat campioana in dans sportiv; Numeroase participari la actiuni sociale, invitatii la nunti, emisiuni televizate, alte manifestari, serbari, festivaluri de dans. De la momentul initial al practicarii dansului sportiv si probabil si la momentul actual - cea mai tanara dansatoare sportiva legitimata in cadrul Federatiei Romane de Dans Sportiv. 2. inot inceput ca si activitate din primavara anului 2008 ( de la varsta de 5 ani ) si continuat si in prezent pentru intretinere si perfectionare cu urmatoarele realizari: - cunoastere foarte buna in raport cu varsta a celor patru stiluri specifice inotului: bras, spate, crowl si fluture ( delfin ) – cunoscut fiind faptul ca de regula, initierea in inot ca sport se recomanda a se face de la varsta de 6-7 ani. - Participarea in cadrului clubului la concurs de inot in iarna anului 2008 cu urmatoarele rezultate: * bras loc III * spate loc I * crowl loc IV - Este recomandata de antrenori pentru a urma inot de performanta. 3. curs de desen si pictura inceput in toamna anului 2008 – cu urmatoarele realizari: Prezenta remarcata prin talent de educatoare in cadrul celor doua gradinite pe care le-a frecventat in cei patru ani. Participare personala si cu grupe de copii din cadrul gradinitei la diverse manifestari si expozitii tematice. Mentiuni obtinute in cadrul concursurilor desfasurate la Oraselul Copiilor Oradea 4. cursuri intensive particulare de limbi straine: • limba engleza (inceputa la varsta de 2 ani si 10 luni ) - continuata si in prezent; • limba maghiara( inceputa de curand in vara anului 2009) – continuata si in prezent; In limba romana stie sa scrie cu litere de tipar si sa citeasca. 5. participare cu succes la tabere specializate de pregatire ski si tabere de cercetasi initiere si specializare in alpinism – Predeal si Rasnov - astfel: • anul 2008 – varsta de 5 ani – respectiv 5 ani si jumatate – 2 tabere; • anul 2009 – varsta de 6 ani – respectiv 6 ani si jumatate – 2 tabere; Calitati: - vesela; - prietenoasa; - curioasa; - sociabila; - isteata; - talentata; - ambitioasa; - muncitoare; - disciplinata;

marius bejinari propune pe oana gabriela bejinari
cred ca aceasta imagime spune totul http://picasaweb.google.com/eurotoques.eurotoques/EuropeanJury17July2007Brussels#5179054642371668610

Robert Zahariuc propune pe Formatia TROMPI
Formatie de dans modern, premiata la festivalurile de profil de la San Remo- Italy, Belgrad- Serbia, Barcelona-Spania,Russe-Bulgaria, etc. o recomand ca fiind una dintre cele mai profesioniste trupe de dans de copii din Romania, care ar putea sa ridice valoarea emisiunii prin interbentiile sale coregrafice. Iata cateva linck-uri http://www.youtube.com/watch?v=9uzfTuesirw&feature=PlayList&p=1C4D608ADF41313A&playnext=1&playnext_from=PL&index=46 sau http://www.youtube.com/watch?v=xbtmrrremxI

Pintea Lilia propune pe Padure Mihaela
cinta la vioara si compune piese frumoase..vrea sa se afirme in lumia mondiala..si vrea sa ajunga in inimile tuturor cu creatiile sale)

Marius Bejinari propune pe Oana Gabriela Bejinari
Oana. o fire vesela foarte inimoasa,are un talent cu adevarat exceptional la desen. are nenumarate premii (peste 30 de diplome) ,3 expozitii personale ,dintre care una internationala. Totusi cel mai important premiu este cel obtinut in 2007 cand a obtinut locul 1 in urma unui concurs european de desen si cand a fost premiata in Parlamentul Europei de catre domnul comisar european Marco Kiprianou.Datorita acestui premiu,alti 17 colegi si doi profesori au fost premiati ,alaturi de ea. O parte din desenele ei le puteti vedea pe: http://art.lookandlearn.com/if?img=0&search=Z4362&cat=all&bool=phrase Cred ca merita o sansa pentru a se afirma!

Bejinari Oana Gabriela propune pe mihaila iuliana
Iuliana este colega mea de banca si totodata cea mai buna prietena.Are o voce foarte frumoasa ,canta muzica populara,are cateva premii castigate la diferite concursuri,participa la spectacole,si la alte activitati extrascolare . Are un real talent,insa doar ascultand-o te poti convinge.De aceea o recomand cu caldura si va propun sa ii dati posibilitatea de a fi ascultata si vazuta pe micul ecran.Astfel poate va fi descoperit talentul ei iar eu as fi fericita ca in acest fel am putut sa o ajut.

Ghiurco Liliana propune pe Ghiurco Carmen
Carmen este o fetita plina de viata si energie.Nu stiu copil care sa fie mai talentat decat ea.Are la activ 8 ani de muzica usoara(canto)unde a obtinut numeroase premii la festivaluri de muzica nationale printre care Premiul 1 la Festivalul National Ursuletul de Aur,este de 2 ani la Liceul de Arta din Baia-Mare unde studiaza muzica intens.Stie sa cante la 3 instrumente.:flaut si pian si a facut un an de vioara.Pe langa muzica a urmar un curs de teatru de 4 luni in care a primit un rol principal intr'un fragment de Caragiale si a absolvit cursul cu 10.Carmen stie ca pe langa pasiunile ei este nevoie si de scoala asa ca la Liceul de Arta sub indrumarea profesorilor se descurca de minunne.De asemenea este talentata la limba si literatura romana precum si la istorie.A obtinut la testele nationale la disciplina istorie 10 in ambele semestre.Citeste foarte multe carti despre razboaiele mondiale si se documenteaza istoric.Poti oricand sa ti o discutie ampla despre istoria romanilor cu ea.La limba romana a avut media 10 in ambele semestre si are o pasiune pentru a compune.Poezii atat cat si numeroare compuneri,care, spune profesoara ei ca sunt compuneri realiste si cu morala pentru cei din jur.Numeroase compuneri au fost deja publicate in revista si a obtinut numeroase premii la concursuri nationale cat si internationale de creatie literara.De asemenea este buna si la gramatica.Ea sustine ca Istoria si Lima romana niciodata nu le'a facut din obligatie ci din placere.Veti descopri in ea mult mai mult decat am relatat eu.Iubeste viata si este prietenoasa.A urmarit emisiunea dumneavoastra si i'a placut enorm.Curand se apropie ziua ei de nastere si cred ca ar fi un cadou minunat sa apara la dumneavoastra in emisiune.Este cel mai potrivit copil.Va multumesc pentu timpul acordat si sper ca nu a fost in zadar.

DANIELA propune pe Roman Mihaela Alexandra
SI EU AM CUNOSCUT-O PE ALEXANDRA SI CRED CA ESTE UNA DINTRE CELE MAI AMBITIOASE PERSOANE DIN LUME . ADORA DANSUL SI PE MJ. INVATA LA CEL MAI BUN COLEGIU DIN BRASOV,COLEGIUL NATIONAL \\\"ANDREI SAGUNA\\\" SI A TERMINAT CLASA A V-A SI CLASA A VI-A CU MEDIA 10 . A PARTICIPAT ATAT IN CLASA A V-A CAT SI IN CLASA A VI-A LA FAZA NATIONALA A OLIMPIADEI DE LIMBA SI LITERATURA ROMANA ,FIIND PRIMA PE JUDET. ISI DORESTE CU TOATA FIINTA SA DEVINA UN SUPERSTAR CARE SA AJUTE LUMEA ASA CUM O FACEA SI IDOLUL EI. DACA VRETI SA AVETI MAI MULTE DETALII DESPRE ACTIVITATEA EI,ACCESATI SITE-UL WWW.CENTRULCULTURALREDUTA.RO ,SECTIUNEA BALET SAU CANALUL OFICIAL DE PE YOUTUBE ,\\\"BALLETREDUTA\\\" SAU \\\"CENTRULCULTURALREDUTA\\\". NU VETI REGRETA!!!

ROBERT propune pe ROMAN ALEXIA
CANTA DANSEAZA PICTEAZA FACE MODELLING SI TEATRU SI LA TOATE ARE PREMIUL I ESTE PLINA DE ENERGIE SI ENTUZIASM PUR SI SIMPLU MAGNETIZEAZA MERITA PENTRU ENERGIA CARE O EMANA, PENTRU MUNCA PE CARE O DEPUNE SA APARA LA DUMNEAVOASTRA IN EMISIUNE ESTE CEA MAI BUNA PRIETENA SI NU SE CEARTA NICIODATA ESTE UN ADEVARAT MODEL IN SCOALA NOASTRA

stefania propune pe Roman Mihaela Alexandra
Fiecare om care a cunoscut-o pe Alexandra sau WhiteLo(dupa numele de scena pe care si l-a ales,vine de la WHITE LOVE,iubeste culoarea alb,culoarea puritatii si a copiilor pe care ii adora) o poate descrie foarte usor printr-un singur cuvant : "DANS" De la varsta de 5 ani a inceput sa cocheteze cu baletul si incet, incet a ajuns o balerina in toate regula. In acesti 8 ani a indurat multe :durerile insuportabile cauzate de poante ori accidente care au bagat-o chiar si in spital. Si toate acestea din pasiunea extrema pe care o poarta dansului. Adora sa fie pe scena si sa vada ca dupa ce si-a terminat dansul zecile de oameni din sala o rasplatesc cu aplauze si un zambet, fapt care ii umple sufletul de bucurie. Dar asta nu este tot...Modelul ei a fost intotdeauna Michael Jackson.L-a pretuit cu adevarat si a vazut in el un geniu al dansului ,un rege al muzicii si nu in ultimul rand un om puternic care prin felul lui de a fi a facut-o sa treaca peste toate greutatile din cariera ei.Insa acum ,ca MJ nu mai este s-a simtit datoare sa ii plateasca un tribut astfel ca a alcatuit un program numit "TRIBUT CATRE MJ" ,in care hit-uri ca THRILLER,YOU ARE NOT ALONE SAU HEAL THE WORLD constituie doar cateva dintre melodiile pe care Alexandra danseaza. Si pentru ca este foarte ambitioasa a inceput un proiect ,un spectacol care cuprinde balet clasic ,dansuri irlandeze ,orientale sau tiganesti si acea parte absolut speciala "Tribut catre Michael Jackson" pe care il va sustine cu ocazia zilei de 1 iunie in onoarea unor copii bolnavi. Daca doriti sa o cunoasteti nu veti regreta caci aceasta fiinta va dori intotdeauna sa faca oamenii fericiti de pe scena si nu se va opri pana nu va ajunge sa plateasca tributul publicului ,asa cum o facea MJ in fiecare show pe care il sustinea

Mihai Georgeta Luiza propune pe Mihai Alexandra Maria
A inceput gimnastica dintr-o joaca, avand o energie iesita din comun. Dar cum vorba romaneasc zice "pofta vine mancand" a ajuns sa faca performanta la Clubul Sportiv Scolar nr.2 Bucuresti sub supravegherea atenta a antrenorilor Plisca Liliana, Potop Vladimir, Dascalu Isabela si Abrudean Bianca. Deocamdata nu a participat la nici un concurs (ne indeplinind varsta oficiala de concurs), dar la anul speram sa fie pe prima treapta a podiumului ca colegele ei de la club.

Galeria Alexxei propune pe Mihai Alexandra Maria
de cand a vazut primul concurs de gimnastica la televizor, a stiut ca asta e visul ei, sa fie pe primul loc ca marile gimnaste ale Romaniei. Este un copil foarte istet, muncitor, invatatoarea si antrenorii nu au decat vorbe de bine despre ea. Inca nu a participat la vreun concurs, in 2010 intra oficial in conursurile de gimnastica artistica, dar pana atunci se antreneaza sa fie pe primul loc. http://www.youtube.com/watch?v=jCAFdhFktUQ http://www.myvideo.ro/watch/6601482/Alexandra_Mihai_CSS2_Bucuresti_gimnastica_artistica

Victor Mihalache propune pe ªcoala Micilor Vedete
Componenþii grupurilor ªcoala Micilor Vedete - Clubul Victorioºilor meritã sã fie cunoscuþi de toþi copiii ºi adolescenþii din þarã pentru cã sunt adevãrate modele de seriozitate, talent ºi perseverenþã. Sunt laureaþi ai mai multor festivaluri de umor, muzicã, dans ºi teatru din þarã ºi din strãinãtate. Nu vã pot recomanda doar unu, doi sau trei dintre ei pentru cã ei se constituie în adevãrate echipe ºi într-o mare familie. Performanþele lor sunt deosebite, iar faptul cã ºi peste varã muncesc intens ( au deplasãri, emisiuni de radio ºi de televiziune, spectacole, turnee, participãri la festivaluri)le dã câte o aurã de sufletist excepþional. Vã aºteptãm la Târgoviºte sã îi cunoaºteþi, sau vã poftim cu noi în deplasãri ºi turnee. Pentru mai multe amãnunte, vã invitãm sã vizitaþi http://scoalamicilorvedete.blogspot.com Mulþumim mult pentru atenþia acordatã! Atenþie...Copii!

Victor Mihalache propune pe ªcoala Micilor Vedete
Copiii ºi adolescenþii de la Grupul Naºional ªcoala Micilor Vedete-Clubul Victorioºilor sunt talentaþi, muncitori, cuminþi ºi au multe performanþe. Laureaþi în concursuri muzicale, de umor, de dans, de artã urbanã, în þarã ºi peste hotare, ei muncesc ºi peste varã, participând la emisiuni de televiziune, spectacole, concursuri ºi expediþii. Ar merita sã fie cunoscuþi ºi prin intermediul emisiunii dumneavoastrã ºi sã se constituie într-un exemplu re perseverenþã ºi de reuºitã. Pentru detalii, accesaþi http://scoalamicilorvedete.blogspot.com

fanIrina propune pe Irina Paun
Irina are deja sange de campioana, o micuta gimnasta, legitimata la clubul Steaua, anul trecut, la concursul Mica Gimnasta, concurs organizat la Bacau, desi cu o concurenta destul de mare, a castigat 4 medalii din 5 posibile: bronz la individual, aur la sarituri, argint la sol si bronz la paralele. E un copil tare ambitios, si anul acesta a confirmat. La Campionatele Scolare de la Buzau, concurand cu gimnaste mai mari ca ea, cu mai multa experienta, pentru ca a intrat in categoria III, si e primul ei an in aceasta categorie, a castigat totusi bronzul la paralele si la individual compus si argint cu echipa. La Campionatele Nationale pe echipe pentru juniori, Irina a concurat la categoria III cu fete si cu 2 ani mai mari ca ea, dar, in luna mai, a castigat locul 1 cu echipa ei, si s-a calificat pentru Campionatele Nationale ale juniorilor din toamna, din luna octombrie de pe locul 2 la individual compus, locul 1 fiind ocupat de o gimnasta cu 2 ani mai mare ca ea. Urmeaza cel mai important concurs de anul acesta al Irinei, in luna octombrie si ii tinem pumnii stransi pentru acolo! Puteti vedea cateva filmulete cu Irina aici: solul Irinei Paun de la Bacau 2009: http://www.youtube.com/watch?v=PXnL-oxZ-Ik&feature=related, una din cele doua sarituri frumos executate: http://www.youtube.com/watch?v=N9o13n7wL8E, si un exercitiu la paralele, de la Buzau 2009: http://www.youtube.com/watch?v=MZTt0Goa16w. Premierea de la sarituri, Bacau 2008: http://www.youtube.com/watch?v=_BKH85jJESU&feature=channel_page si premierea de la sol, argint pentru Irina: http://www.youtube.com/watch?v=8CQLZeGMmPU&feature=channel_page . Las imaginile sa vorbeasca de la sine!

Arina propune pe sabrina stroe
Este o luptatoare ,niciodata nu spune NU atunci cind este mai greu.Sabri este o fire delicata finuta si are un defect este Modesta lucru care o face placuta,este dezinvolya si f f comunicativa dar are o VOCE de privighetoare si cred ca merita sa fie la voi in emisiune

Cirnatiu Ana Maria propune pe -
http://www.youtube.com/watch?v=q6c9SMioadU&feature=channel_page uitativa la acest video, este incredibil.robotii sunt creeati de niste copii din targoviste, nu le cunosc numele, asa ca nupot completa, dar va rog sa va uitati, este icredibil!

Streinu Daniela propune pe Streinu Tabia
Canta foarte frumos,obtinand cateva premii importante.Este cel mai iubit copil de pe Pamant.

cele 3 prietene propune pe Streinu Tabita
Este o fata deosebita si o prietena adevarata.Canta foarte frumos si a obtinut pana acum multe premii.

DIANA propune pe Badulescu Ion Moise
il propun pe el deaorece stie sa cante fff bine are o voce ff frumoasa si vrea sa arate lumii talentul lui,deci \'\'HAI BADULESCU ION(JOHNNY)

timea propune pe leonte dragos
este foarte ambitios si talentat.reuseste tot ceea ce isi propune.din orice competitie iasa invingator.este castigator a numeroase festivaluri de muzica usoara.chiar merita sa l ascultati canta danseaza recita discuta pe orice tema si mai e si premiant la scoala si daca aveti si un pian va face minuni cu el garantat.

plosca dorina propune pe plosca robert
este foarte talentat canta la vioara si danseaza

Tudor Mardar propune pe Eliza Andreea Lungu
Eu o propun pe Eliza deoarece este foarte talentata.Invata la Colegiul National de Arte ,,Octav Bancila,,.instrumente:pian,chitara.Face cursuri de canto la Palatul Copiilor si cursuri de teatru cu dnul director al Palatului Copiilor din Iasi, Catalin Damian . A obtinut foarte multe premii nationale si internationale la teatru si muzica. Premii muzica:Concursul National,,Mini Miss si Mini MNister Romania-Titlul Mini MISS Romania 2009 Concursul International,,Prichindelul,,-Germania premiul 3 Concursul International,,Micul Print,,Chisinau locul 1 Concursul National ,,Star Musik,,Onesti-premiul 2 Concursul National ,,Un talent innascut,,-premiul 3. Concursul International,,Ti Amo,,-Onesti-premiul special. Concursul National ,,Fulg de nea,,Brasov mentiunea 1 etc... Concursuri teatru: Concursul International ,,Micul Print,,Chisinau premiul 1-poezie. Concursul National ,,Gala copilului actor,,locul 1[poezie]locul 2[sceneta] etc.. Aparitii TV:TVR 2,OTV,Tvr Cultural,TELEM,TVR 1,TV BIT,ETC. Eu spun ca este foarte talentata si merita sa fie invitata in emisiune. Va multumesc

APOSTOL MIHAI propune pe ALEX
PENTRU CA NE AJUTAM RECIPROC

Saracutu Diana propune pe Virjoghe Razvan
Este un baiat foarte talentat la desen.A avut 2 vernisaje.Desi are numai 13 ani profesorul de desen sustine ca are abilitatile unui copil de clasa a9a/a10a.

Saracutu Nicolae propune pe Saracutu Diana Gabriela
Este un copil energic,echilibrat,creativ,constiincios,consecvent.Practica atletismul de performanta,este legitimata din 2004,este in anul 4 la cursurile de chitara clasica ale scolii de muzica si arte plastice nr 4.Din 2006 este membra a Teatrului de Pãpuºi „Licurici” al Biblotecii Metropolitane .Invata bine,a participat la olimpiada de limba engleza.Activitatile pe care le are, le face cu placere,cu zambetul pe buze si cu performante deosebite.

Georgescu Ionut Richard propune pe Georgescu Maria Elisa
Vreau sa o ajutati pe sora mea sa devina o dansatoare foarte buna si o cantareata la fel de buna.ea este la dansuri de 2-3 ani si la canto la fel.Dar as vrea sa fie si ea cunoscuta de public si cel mai mult miar place sa o vada bunicele mele la tara cum canta deoarece ele ii zic meru sa se lase de sportul acest caci nu va deveni niciodata o cantareata adevarata.Eu o vad ca ea sufera foarte mult caci nu poate dovedi cat de talentata este.La sc are numai note de 9,10si este si foarte cuminte.Dar ce folos caci parinti mei nu au bani sa o ajute deoarece noi stam 4 persoane intro garsoniera confort 2 si deabi au bani sa ne intretina pe noi.Ea face canto si dansuri la palatul copiilor cu prof. Budnaru Gheorghe.Va rog ajutatima sai fac o surpriza caci in curand ii va fi ziuasi as vrea de ziua ei sa apara la TV sa o vada bunicutele la tara. VA MULTUMESC >

Stoian Ana-Maria propune pe Parvu Dana Cristina
Prietena mea s-a nascut cu un talent pe care si eu as vrea sa-l am dar din pacate nu am asa ceva,si anume are voce pentru a canta(are o voce foarte frumoasa)si totodata danseaza foarte frumos si isi doreste din tot sufletul sa ajunga cantareata...a fost la mai multe concursuri,si la Palatul Copiilor din Pitesti pentru ca de acolo suntem si pot spune ca atunci cand urca pe scena radiaza pentru ca pur si simplu iubeste muzica si tot ce are legatura cu ea..cand este pe scena este cu totul altcineva.A incercat de multe ori sa se ridice in sus spre a devenii o adevarata cantareata asa cum isi doreste de cand era mica,e inalta,frumoasa,desteapta si cu un suflet mare pot sa spun.De aceea o iubesc ca pe o sora de a mea deoarece ne cunoastem de 8 ani si vreau pentru ea tot ce e mai bun.Cam atat...Va multumesc foarte mult.

Georgescu Ionut Richard propune pe Georgescu Maria Elisa
Vreau sa o ajutati pe sora mea sa devina o dansatoare foarte buna si o cantareata la fel de buna.ea este la dansuri de 2-3 ani si la canto la fel.Dar as vrea sa fie si ea cunoscuta de public si cel mai mult miar place sa o vada bunicele mele la tara cum canta deoarece ele ii zic meru sa se lase de sportul acest caci nu va deveni niciodata o cantareata adevarata.Eu o vad ca ea sufera foarte mult caci nu poate dovedi cat de talentata este.La sc are numai note de 9,10si este si foarte cuminte.Dar ce folos caci parinti mei nu au bani sa o ajute deoarece noi stam 4 persoane intro garsoniera confort 2 si deabi au bani sa ne intretina pe noi.Ea face canto si dansuri la palatul copiilor cu prof. Budnaru Gheorghe.Va rog ajutatima sai fac o surpriza caci in curand ii va fi ziuasi as vrea de ziua ei sa apara la TV sa o vada bunicutele la tara. VA MULTUMESC >

maftei lorena propune pe maftei andrei
este un baiat simpati super dragut si ii place sa cante .Sper ca visul lui sa se implinesa vrea sa devina cantaret

manolache binca propune pe maftei lorena
carde ca e un model deorece are un corp perfect si e fortye frumoasa

STREINU TABITA propune pe Badulescu Ion Moise
Mama a scris un mesaj pentru mine,l-am citit,iar prietenul pe care vreau sa-l propun e Badulescu Ionut Moise.Il admir mult ,iar mama il iubeste

Vasile Stroe propune pe sabrina stroe
Sabrina este o fetita exceptionala.Munceste f.f.mult si cu rezultate atit pe plan scolar (a terminat sem I cu nota 10 pe linie)se pregateste pe plan muzical unde de curind s_a calificat la fest. Mamaia Copiilor finala desi are un mare handicap ca suntem din provincie niciodata nu s_a plins ca trebuie sa se trezeasca la ora 04 dimineata ca sa plece la Bucuresti pentru anumite activitatii desi este duminica sau simbata si alti copii dorm sau se relaxeaza.Aceasta tarie o face puternica si poate ma ve_ti intelege dupa ce va voi da un citat a unui mare sportiv german care spunea citez :americanul este nascut pe locul I NOI TREBUIE SA FIM PE LOCUL I; ,asadar cred ca SABRINA merita sa fie pe LOCUL I

Sava Eliza propune pe Ciobanu Adriana
M-au impresionat calitatile ei vocale, timbrul catifelat, repertoriul pe care il canta.Scena este pentru ea locul unde da tot ce e mai bun.Este o foarte buna pianista, obtinand multe premii.Mi-ar placea sa o vad si pe un post national sa ma mandresc ca este o pietreanca talenteta de a mea.Este vesela, zglobie, haioasa.

Florea Elena-Cristina propune pe Ciobanu Adiana
Este o fetita extraordinara, foarte talentata si plina de buna simt, cu o voce care te face sa plangi cand o asculti si care stie sa si danseze, invata foarte bine. A fost la diferite concursuri prin tara si s-a facut remarcata. Are nevoie doar de o sansa sa poata demonstra de ceea ce e capabila.

CIOBANU ROXANA-NICOLETA propune pe Ciobanu Adriana
A participat la concursuri de muzica usoara si de pian castigand diverse premii. Se pregateste de la varsta de 5 ani in ambele domenii si este eleva a Liceului de Arta "Victor Brauner" P.Neamt, clasa a II-a.

Georgescu Ionut Richard propune pe Georgescu Maria Elisa
Ea este o dansatoare foarte buna si o cantareata in devenire daca ar ajutao cineva.Aceasta este dorinta mea de a o vedea si pe ea fericita,deoarece munceste mult si are o ambitie foarte mare.ea face in uchend cate 3_4 ore de dans modern si popular.As vrea daca se poate sa o ajutati si pe ea sau sai trimita si ei cineva negative cu melodi caci mama nu poate sai procure negative deoarece sunt prea scumpe si navem bani.Eu sunt fratele ei si as vrea sai fac o surpriza de ziua ei cu ajutorul dv.

Plapumaru vlad-Alexandru propune pe Dumitrache Letitia
Este foarte inteligenta,ascultatoare,comunicativa,talentata la muzica,acorie,modeling,sport. Este o prietena deosebita si cred ca merita sa o vedeti.

Simona propune pe Francesca
Pentru dorinta mare de a ajunge o balerina celebra, pentru daruirea cu care munceste, pentru ambitia de a reusi, cred ca poate fi un model de urmat.

DOGARU IONUT propune pe Chesar Stefania
Stefania este un copil cu o ambitie de neintalnit la varsta ei...face modeling de 3 ani la agentia KAO FASHION . isi doreste sa exceleze in lumea medelingului...si sunt sigura ca Va reusi...in timpul liber cocheteaza cu muzica ,urmand cursuri la CERCUL DE MUZICA USOARA \"ARMONIA\".

Tamas Maria Mihaela propune pe Aurica Georgiana- Raluca
Georgiana-Raluca este eleva in clasa a-4-a. Canta muzica populara, atat vocal cat si instrumental (ocarina,fluier)la Palatul National al Copiilor si Scoala Populara de Arta.Face parte din Ansamblul Folcloric "ROMANASUL"- Palatul Copiilor (dans popular) si Grupul "MELORITM"- Palatul Copiilor.

Damaschin Ana propune pe Bitu Alexandra
Cant la oraga si muzica populara la Palatul National al Copiilor si tot aici fac si modeling cu Duban si Corina Danila. La clubul copiilor sector 3 fac desen si muzica usoara. PREMII: -Locul 1 clape electronice -Mentiune la concursul de arta grafica Polidor Si urmeaza sa mai particip la doua concursuri de muzica usoara.

Pascu Emilia propune pe Gogu Arina
Un copil delicat si inzestrat cu foarte multe calitati: dans, pictura, desen si nu in ultimul rand rezultate foarte bune la scoala.

Secara Bianca propune pe Lascau Roxana
Este una din cele mai bune prietene ale mele, suntem la dans modern la acelasi club, este vecina cu mine si este foarte draguta ma inteleg foarte bine cu ea :D:*

SUHER ABDURAMAN propune pe andreea constandin
Ea este colega mea de banca si prietena mea.Ne place sa cantam.EA CANTA FOARTE FRUMOS.

SUHER ABDURAMAN propune pe ANDREEA OLARIU
ANDREEA este o fata minunata.Are talent si merita sa ajunga o vedeta.CANTA extraordinar.Este MODESTA si stie ce vrea de la VIATA.M-a imresionat din prima clipa cand am auzit-o cantand pe scena TEATRULUI DE VARA DIN TECHIRGHIOL,la FESTIVALUL GLASUL SPERANTELOR.Ii doresc mult SUCCES in continuare si astept sa ma mai impresioneze iar, cu ale melodii noi.

Iuliana Nicolae propune pe Suzana Teodora Lascu
In primul rand, doresc sa va felicit pentru emisiunea frumoasa pe care o difuzati si am fost foarte fericita cand am vazut-o printre invitatii Dvs., si pe buna mea prietena Denisa Trofin. Despre Suzana Lascu (sau simplu: Suzzy)pot sa va spun ca este eleva Liceului George Enescu in clasa a VIII-a, unde studiaza chitara si pianul, are 10 pe linie - a terminat sem.I cu 10 pe linie (inclusiv la tezele unice)si se pregateste sa sustina examenul de admitere la liceu pentru sectiunea jazz,avand ambitia sa obtina, din nou, 10 pe linie. Suzy munceste foarte mult, canta muzica usoara (pop) de la varsta de 8 ani si in prezent este in anul 3 la Scoala de Arta, sub indrumarea profesoarei si artistei: Viorela Filip. Suzana Teodora a obtinut de-a lungul anilor, numeroase premii la festivalurile de muzica pop: Pr.I la Creatie -Mamaia Copiilor, Trofeul radio MiniMegaStar, Trofeul Prichindelul Nurnberg - Germania, Pr.I - Cerbul Copiilor, Pr.I - Stelutele Marii, si multe altele.Premiile Suzanei sunt numeroase si am amintit aici doar cateva... Oricum e mare lucru sa fii premianta I si la scoala si in viata artistica. Visul Suzanei este sa fie mereu pe scena si cel putin la fel de celebra ca idolii sai.

Alina Mizgoi propune pe Adelina Cretu Neacsu
Inainte de toate, vreau sa spun ca Adelina este colega si prietena mea.Suntem eleva la Liceul de Arta din Ploiesti, unde ea studiaza flaut.Pe langa faptul ca este o fire altruista este si un mare talent. Visul ei este sa devina o mare cantareata, fapt pentru care, se pregateste intens la Scoala de Arta Bucuresti cu \"mamaei spirituala\" dna. Viorela Filip. Despre palmaresul Adelinei, daca ar fi sa vorbesc mi-ar trebui foarte mult timp si spatiu asa ca o sa punctez doar cateva premii; locul 3 la Festivalul Tineretii Costinesti, locul 1 la Suflet de copil Campina, locil 3 la Delfinul de Aur Navodari,mentiune Stejarul de Argit Plopeni,etc.

STANCU MARIA propune pe STANCU CLAUDIA MIHAELA
Este un copil talentat la pictura si la dans . Face dansuri moderne de la varste de 6 ani in cadrul trupei Ritmic inpreuna cu colegele ei de trupa a castigat multe dimplome ....

Marina Ciolac propune pe Dragos Enache
Canta la violoncel numai de un an, dar a evoluat pana la un nivel greu de crezut pentru acest interval de timp. Este, de asemenea, ineligent, sincer si plin de umor.

PIRVANESCU GIULIA propune pe PIRVANESCU FRANCESCA
ESTE DEOSEBITA, CANTA F. BINE, A LUAT MULTE PREMII SI TROFEE LA CONCURSURI DE MUZICA USOARA PENTRU COPII, A LUAT MULTE PREMII LA PIAN, DANS SPORTIV SI HIP HOP , A PARTICIPAT LA NUMEROASE EMISIUNI DE TELEVIZIUNE , A SI PREZENTAT MULTE DINTRE ELE, ESTE OLIMPICA LA LB. ROMANA SI ENGLEZA, ESTE O FATA DE GASCA. MERITA SA VINA IN EMISIUNEA DUMNEAVOASTRA.!

Maciuca Andra propune pe Cristea Cosmin
Stiu cat de mult isi doreste sa participe si el*

Maciuca Andra propune pe Cristea Cosmin
Cosmin este colegul meu de clasa. Eu am participat deja la aceasta emisiune, si stiu cat de mult isi doreste si el sa participe si el. Acesta are un suflet bun de artist,este foarte talentat si isi dedica cea mai mare parte din timpul lui pasiunii lui:actoria. Dat fiind faptul ca la varsta sa,putin baieti sunt preocupati de dezvoltarea culturii si urmarea viselor,eu sunt sigura ca el merita sa fie vazut de altii si sa fie luat ca exemplu. In timpul orelor el este foarte activ(seamana foarte mult cu mine din acest punct de vedere) si da raspunsuri foarte bune,exprimandu`se coerent si frumos. Ii doresc sa ajunga un mare actor, sa ne mandrim cu el si sa ii auzim numele multi ani de acum inainte!Bafta Cosmin!

Cristea Ina propune pe cristea cosmin
Eu cred ca prietenul meu merita sa cstige concurusul deoarece are mare talent si pasiune si ambitie.In primul rand practica actoria de la varsta de 9 ani.Are diplome si a jucat in multe piese pna acum obtinind rolul principal de 2 ori.Sunt de parere ca ,Cosmin merita sa cstige si pentru ca a vrut mereu sa participe la o emisiune televizata pentru ca asta vrea sa urmeze in viata:TELEVIZIUNEA

bagu maria propune pe dobre ana
stie sa danseza rock

icala iulia propune pe Maciuca Andra
eu cred ka andra e cea mai talentata persoana...cel putin din scoala...este foarte pasionata de pian si de tot ce inseamna muzica!!andra merita sa castige!!andra...scoala 70 e alaturi de tine

gheorghiu eduard mihai propune pe theea craciunescu
este ambitioasa,deseneaza foarte frumos...................

pavel daniel propune pe maciuca andra
eu sunt de parere ca andra este o fata talentata care merita sa apara la aceasta emisiune si nu numai.ea stie sa cante laa pian a castigat deja niste concursuri si trebuie sa fie vazuta de toata lumea.Chiar daca nu sunt coleg de clasa cu ea,invatam la aceeasi scoala si sunt alaturi de ea.

capota adrian propune pe denisa
buna..verisoara mea are 12 ani ...ea este foarte amitioasa ...invata fosrte bine...si practica tenisul de masa de aproape 5 ani...are medalii ..cupe..si a fost componenta lotului national de perspectiva..a luat locul 1 la multe concursuri ....are multe diplome sia filmat si cateva reclame..

Ana C. propune pe Chitiul Andra Bernice
Bernice, este intr-adevar un copil talentat din toate punctele de vedere si pt. a va comvinge singuri de acest lucru va propun sa accesati seitul ei: www.nimis.ro Va multumesc.

Antohe Diana propune pe Antohe Andra
Sora mea,Andra,este cu 3 ani mai mica decat mine.Face 12 ani luna viitoare.Ca si mine,practica tenisul de masa de cand era mica.De fapt,toata familia mea face acest sport,parintii fiindu-ne antrenori.Sora mea,a crescut in sala de antrenament.Avea amenajat intr-un colt locul ei..acolo se juca,acolo isi petrecea timpul cat mama isi desfasura antrenamentul.Cnd ii era somn sau aveam febra,dormea pe o masa de tenis.Cand era prea mica sa inteleaga ca nu are voie sa deranjeze antrenamntul,mamao punea pe partea de rever a mesei la care juca ea si isi continua antrenamentul,dirijandu-le copiilor de pe cealalta parte a mesei(forhand-ul).Dupa ce a crescut,a inceput sa-si petreaca timpul strangand mingiile intr-o cutie,sau galetusa,facandu-se utila in acelasi timp.Primii pasi i-a facut tot in sala de antrenament.Pe la varsta de 6 ani a inceput si ea acest sport.Imi aduc aminte ca dupa ce venea de la scoala,trebuia sa astepte 2 ore antrenamentu grupei ei,in sala.Poate ca toate aceste sacrificii aveau sa duca mai tarziu la victorie,la rezultatele frumose pe care le-a obtinut.Andra are multe medalii diplome si cupe.Este campioana municipala,a fost la \"top 12\"-primii 12 jucatori ai tarii.Ultima medalie a castigat-o pe 14.03.2009 la Giurgiu,iar la sfarsitul anului trecut a jucat la o cupa internationala la categoria de varsta 13-15 ani,unde a jucat finala.Acest sport o dezvolta si o pregateste pentru viata,a invatat-o ce inseamna fair-play-ul,a facut-o o peroana sociabila(i-a adus multe cunostinte si prieteni din toate colturie tarii).Este o fire luptatoare,prietenoasa,ambitioasasi ii place mult \"gustul\" victoriei si sa fie mereu in centrul atentiei.Sunt mandra ca e sora mea!

Szabo Mihai propune pe Szabo Iulia
Buna ziua, numele meu este Szabo Mihai si o propun pe sora mea , Szabo Iulia care este foarte talentata in actorie. Stie sa vorbeascae frumos, cu intonatie, clar si raspicat si sa joace diferite roluri. Cred ca este persoana perfecta pentru o sceneta, indiferent care este aceea. Multumesc foarte mult.

baciu lucian propune pe balaceanu diana si topliceanu ioana
balaceanu diana (bucuresti)are 10 ani este campioana nationala la inot( mai multe premii) clubul dinamo, face informatica(programare) si are multe diplome, cu toate ca este sustinuta doar de mama ei. este o fata vesela si optimista, o buna colega. topliceanu ioana (constanta)are 9 ani. are premii la pian(diplome, cupa), matematica(cocurenta pe tara) si informatica(concureaza cu cei de liceu). este din constanta. mama ei are diplome de cea mai buna mamica pentru ca se implica in toate activitatile. anul acesta am fost gazduiti la ea pentru concursul de informatica din constanta.imi este dor de veselia ei, este foarte prietenoasa si frumoasa.

alina propune pe Sabrina Stroe
Sabrina este o fata deosebita fiind eleva la sc.gen. Lunca Cilnicului Brasov desi prin faptul ca a reprezentat \romania la |Eurovizion Junior si obtine foarte multe premii la concursurile de muzica,este o fiinta adorabila, modesta cu mult lipici deoarece pe strada in Brasov multi oameni o cunosc la doar 12 ani ,Sabrina vorbeste cu ei de parca nici nu ar fi vorba despre ea.La scoala este foarte apreciata dar mai multe puteti afla de a noi colegi ei

Teodor Pricop propune pe Malinca Chirica
pentru ca este cea mai geniala persoana pe care o stiu. pentru ca scrie foarte frumos. pentru ca este o prietena foarte buna.

Haisan Arina propune pe Stroe SABRINA IOANA
Buna.Am o verisoara in Romania,cu care ma mindresc aici in Franta,colegelor mele.Sabrina cinta ff frimos si totodata danseaza pe scena extraordinar .In anul 2007 cind a obtinut premiul 1 la mamaia copiilor a facut un spectacol deosebit pe scena,colegele mele nu au crezut pina cind in luna aug.2007 sabrina a fost la paris si le-a cintat si lor la mec.o recomand pentru emisiune si pentru a le face colegelor mele o surpriza,deoarece sabri este modesta si va puteti convinge daca o alegeti

Stroe VASILE propune pe Stroe SABRINA IOANA
NOI VA URMARIM EMISIUNILE CARE SUNT F F FBUNE ,AM VIZONAT EMISIUNEA CU DOMNISOARA MACIUCA, SI AM DORI SA VA PREZINT PE SABRINA, O FETITA DIN PROVINCIE MAI PRECIS DIN LOC.LUNCA CILNICULUI JUD.BRASOV CARE ARE O VOCE DE EXCEPTIE CINTA DE LA 4 ANI CIND A APARUT LA EMISIUNEA TIP TOP DE ATUNCI A OBTINUT PESTE 50 DE PREMII MUZICALE LA FESTIVALURILE DE MUZICZ ENUMERAM: MAMAIA COPIILOR 2005 PREMIUL2,2007 PREMIUL1,EUROVIZION JUNIOR ROTTERDAM 2007,PREMIUL RADIOROMANIA ACTUALITATI 2008 CEA MAI BUNA VOCE JUNIOR ,COLABORARI CU TVR,RADIO ROMANIA TELEVIZIUNILE SI RADIO LOCALE BRASOV,PE LINGA ACESTEA SABRINA STUDIAZA PIAN IAR LA SCOALA DIN SATUL LUNCA CILNICULUI A PARTICIPAT LA OLIMPIADELE DE ENGLEZA,LIMBA ROMANA MATE,ARE MULTI PRIETENII SI FANI DAR MAI MULTE PUTETI AFLA DE LA SABRINA

bajenica ionut propune pe kerekes andrei
andrei este foarte talentat, ambitios si realizeaza ceea ce isi propune.este un copil cuminte si respecutos

albu alina propune pe mihalache irina
pentru ca ea pe langa pian si balet mai face si vioara.

Kerekes Mihai propune pe Kerekes Andrei
Andrei este talentat la pictura, bun, sufletist, si ambitios Este un model de frate si prieten pentru mine

Kerekes Andrei propune pe Mircea Hristescu
Mircea este prietenul meu.A fost la pictura impreuna cu mine.Picteaza foarte frumos m-a ajutat cand am avut nevoie de sfaturi. Este foarte ambitios,sufletist si un model pentru toti copii.Il apreciez si tin foarte mult la el.

Diaconu Horia propune pe Gandac Andrei
Are centura neagra la Karate , sport pe care il practica de la 4 ani.

Horia Diaconu propune pe Gandac Andrei
Are centura neagra la karate si este cel mai bun din toti care i-am vazut.

Lazar George propune pe Gandac Andrei
Este un foarte bun jucator pe calculator.

PUIU DIANA-MIHAELA propune pe PUIU BOGDAN-VALENTIN
Este fratele si prietenul meu cel mai bun.Este foarte saritor si ma ajuta mult si pe mine dar si pe mami si pe tati.Este el mai neastamparat dar este un elev de nota zece si a luat locul 3 anul trecut la Olimpiada de matematica faza judeteana.Anul asta astept sa merg cu el la faza nationala.

Bogdan Valentin Puiu propune pe Diana Mihaela Puiu
Este o fetita talentata si foarte ambitioasa si nu o laud pentru ca e sora mea dar asa este.Are o voce foarte deosebita si mai studiaza si pianul.Are multe premii chiar si un premiu 1 in Germania, iar la scoala ia numai FB.Este greu pentru ea caci noi locuim la tara, in judetul Teleorman si ea se pregateste la Palatul Copiilor din Bucuresti unde merge de 2,3 ori pe saptamana.Eu merg cu ea la toate spectacolele si concursurile, o sustin si sunt tare mandru de ea

Andreea Constandin propune pe Abduraman Suher
Amandoua cantam,suntem colege si prietene bune.Ea are o voce minunata,este foarte talentata si desteapta.

klau Nicole propune pe Maciuca Andra
Andra este o fata foarte talentata. Este deasemenea, colega mea. Canta la pian si la chtara si mi se pare un lucru minunat sa poti face atatea. A castigat premiul intai in Italia si este o experienta demna de admirat. Eu cred ca Andra este un model.

cristian pascu propune pe pascu andrei
Este un copil bun si generos si pe deasupra talentat. Are o vointa speciala si multa rabdare in a persevera.Are rezultate bune si in sport si la invatatura. Poate constitui un model.

radu mares gaspar propune pe gaspar sebastian
cred ca este un model pentru ca desi nu este campion nici la pictura, nici la pian, nici la dans sportiv, nici la tenis, nici la inot, nici la karate, ... si probabil ca lista va creste odata cu varsta, pentru ca nimic nu ar putea sa-l impiedice sa descopere, sa invete, sa cunoasca...

ILIE ANCA propune pe ILIE ANDREI STEFAN
Cand spui Andrei spui un baiat foarte talentat, sensibil si ambitios. Este campion national la Karate - Kyokushin (decembrie 2008), face dansuri sportive (participa la competii de dansuri si spectacole impreuna cu partenera lui, o fetita extrem de talentata). Anul 2008 i-a adus titul de Campion national la Karate - Kyokushin la o categorie de varsta extrem de dificila : 9-15 ani. Dand dovada de seriozitate, multa munca si ambitie alaturi de antrenoarea lui - dna Grama Marina (campioana mondiala) a reusit sa obtina titlul mult ravnit. La scoala de dans "Mihai Petre", alaturi de partenera lui de dans - Andra Gogan au participat la diverse spectacole si sunt foarte hotarati sa urce pe podium. Sunt extrem de mandra de acest copil si sper ca viata sa ii aduca tot ce este mai bun! Ce pot sa ii urez: Excelsior!

oprea ramona andreea propune pe mocanu alina cristina
stie sa danseze si are voce

Felicia propune pe Alexandru
Alexandru este cuminte,scrie povesti,invata foarte bine la scoala,este bun cu fratele lui ,are grija si de catelul lui dar face si arte martiale

Galenco Gillian propune pe luca maria roxana
Eu si Roxana suntem prietene de la gradnita,mi-a fost ca o sora si inca este si va fi mereu cea mai buna prietena a mea. Are 11 ani, pe data de 24 febroarie implineste 12. Am fostimpreuna la licee dar in clasa a 5- a a trebuit sa se mute la liceul de informatica ,, Grigore Moisil". Ea studiaza rianul de doi ani la Palatul Copiilor. Am fost la ea si am vazu, ca in toti acesti ani a strans multe premii si s-a straduit din greu ca sa le stranga. Practica impreuna cu mine tenisul si baschetul. Deoarece nu mai santem impreuna la aceeasi scoala imi place sa ne intalnim la antrenament sau in oras. Cat este ea in preajma mea nu ma plictisesc dar de cand nu mai e cu mine ii simt lipsa celei mai bune perietene ale mele. Imi doresc ca un miracol sa faca asa fel in cat noi doua sa fim de nedespartit. Cine vrea sa o cunosca sa intre pe www.roxyroxy2008.ro Pentru mine este ca o sora. Eu o admir foarte mult.

Alexandroiu Georgia propune pe Nedelea Radu
Eu acum doi ani am luat un premiu 2 am fost la concurs pentru biciclete am luat premiu 3

Alexandroiu Georgia propune pe Nedelea Radu
Este foarte bine sa faci scoala de ski in franta si cel mai bine trebuie sa faci sport

Nitu Livia propune pe Damian Mario Robert
Mario este un copil ambitios,luptator totodata un invingator.Practica carate de 4 ani, la clubul SONKEIFREE (RESPECT),iar fotbal de un an la clubul <JUVENTUS BUCURESTI>.Intodeauna are rezultate foarte bune fiind desemnat in fiecare an cel mai bun elev al clasei.Ieste campion national la carate , la categoria lui de varsta .In prezent se antreneaza cu lotul national pentru campionatul mondial din toamna acestui an din Ungaria.Este un copil extraordinar !!! Eu il admir foarte mult!

Mihai propune pe Livia Nitu
Este sora mea canta foarte bine ,invata bine,danseaza bine are grija de mine,are un pestisor rosu cu care ma joc si eu.Livia are atatea prmii in cat eu nu stiu sa le numar.

Paraschiv Alexandra propune pe Maciuca Andra
Eu si Andra suntem ca doua surori.Ne stim una alteia atat defectele, secretele cat si calitatile. Cand am nevoie de ajutor apelez la ea deoarece stiu ca ma va ajuta intr-un mod neconditionat indiferent de situatie.Este o persoana energica, prietenoasa, sensibila, emotiva si foarte talentata. Studiaza pianul de la varsta frageda de 4 ani, de aceea se poate spune ca nu prea a avut copilarie.De curand, a inceput studiul unui al doilea instrument muzical(si anume chitara) deoarece este foarte ambitioasa, muncitoare si reuseste aproape tot ce isi propune.A participat la numeroase concursuri nationale si internationale,la care a obtinut multe premii.De asemenea a sustinut concerte,si-a dovedit talentul prin prezenta la festivaluri, si in prezent numara 100 de diplome.Eu o consider un model demn de urmat in viata nu numai pentru copiii de varsta ei,ci si pentru adulti.Este o persoana matura,stie sa isi ajute aproapele si dovedeste a fi o adevarata prietena, un om de valoare. Pe langa studiul instrumentelor muzicale , precizate mai sus , Andra compune poezii superbe si in prezent lucreaza la o carte, o autobiografie.Multi oameni o admira pentru multiplele ei talente, dar ea nu se opreste aici!Cocheteaza de mica cu actoria,scena si camerele de luat vederi.A jucat in cateva piese de teatru, a participat la emisiunile: "Jetix Kids Awards 2006" si "Tip Top Minitop" si in curand va fi difuzata emisiunea "Atentie...copii!" care o are drept protagonista pe ea.De asemenea,Andra dovedeste multa ambitie si datorita faptului ca a infiintat o trupa,cu verisorii ei, alaturi de care e hotarata sa mearga departe.Ar mai fi de spus despre ea si ca intotdeauna se gandeste la ceilalti,si de multe ori pune binele lor alaturi de propria viata,ceea ce este de admirat.Desi datorita caltatilor sale nu se poate hotara momentan asupra viitoarei cariere,sunt sigura ca Andra Maciuca va fi un mare nume de care se va auzi mai tarziu.

Ilii Beatrice propune pe Roxana Darie
Este foarte talentata.Are o trupa numita Kids Style cu partenerul sau Sebastian.Ei se pregateste cu Gabriela Sauciu Cicone.Ei fost la foarte multe festivaluri unde au plecat acasa cu foarte multe premii

MARIANA ARGESEANU propune pe ANA-MARIA
Trebuie sa vedeti aceasta fetita talentata.Cand o vezi dansand ti se ridica parul. Este eleva Liceului de Coregrafie Floria Capsali, clasa a VI-a si de 6 ani este eleva scolii de balet a Operei Nationale.La doar 12 ani a lasat gurile cascate a multor profesori de la Liceu cat si a celor de la Opera...a si sa nu uit sa va spun ca a fost acceptata la Scoala de balet din Viena.

Ilii Beatrice propune pe Ilii Sebastian
Sebastian este foarte talentat.Are o trupa numita Kids Style impreuna cu partenera sa Roxana.Ei fac muzica la clubul copiilor sector 6 cu doamna Gabriela Sauciuc Cicone.Ei au concurat la foarte multe festivaluri unde au plecat acasa cu foarte multe premii.

Ilii Sebastian propune pe Ilii Beatrice
Beatrice este foarte talentata.

Adina D. propune pe Chitiul Andra Bernice
Este un real talent atat din punct de vedere interpretativ cat si al prezentei scenice.Pentru a rasfoi putin prin activitatea ei interpretativa puteti accesa seitul www.nimis.ro si veti ramane surprinsi

Bratu Mihai propune pe Bratu Marina
Eu sunt un baiat foarte energic.Am inceput sa fac karate si tot nu stiu sa merg la pas. Dar ce ma fac cu sora mea ? Ea studiaza toata ziua .Canta la pian.Participa la concursuri ,sustine recitaluri in strainatate .Mai nou a cantat de doua ori alaturi de Filarmonica Muntenia. Eu nu o las deloc in pace . Iar intru la ea in camera de studiu.Ce e dupa ea! Ce ar fi sa o propun !

Baciu Lucian Octav propune pe Baciu Simina Delia
Eu si cu sora mea suntem in aceeasi clasa. Nu suntem gemeni, dar este o legatura la fel de stransa intre noi. Facem totul impreuna : ne jucam , facem temele, mergem la cursuri la Palatul National al Copiilor( astronomie( de 3 ani), informatica( de 5 ani), benzi desenate(de 4 ani), jurnalism, pictura( de 7 ani), cor,literatura, teatru de papusi, chimie, machete arhitecturale, resurse energetice), la expozitii, la spectacole suntem pe scena impreuna. La concursuri luam premii impreuna. Adica la aceeasi premiere radem si plangem in acelasi timp in functie de cum am fost apreciati( de multe ori foarte diferit). Ea nu este doar sustinatoarea mea. Ea este cea cu care concurez. are 6 premii I, 8 premii II, 11 premii III, 3 mentiuni, 4 participare si 8 diplome de merit luate la scoala si in cadrul cursurilor de la Palatul national al Copiilor ( in special informatica si pictura ). Cu toate ca este mai mica decat mine au existat momente cand m-a intrecut, cum a fost un concurs de pictura de la Muzeul Satului\" Muzeul, prietenul copiilor\" unde a luat Premiul I si eu Premiul II, un Premiu III la un concurs de compuneri\" Scrisoare adresata Ingerului pazitor\" unde eu nu am fost mentionat si un Premiu I informatica grafica la clasa a V-a cu toate ca ea este a IV-a( singura care a luat Premiul I)\" Cupa sarbatorilor de iarna\". Cand s-a intamplat sa particip fara ea am simtit ca nu am inspiratie si am pierdut punctaj. Imi da forta sa stiu ca ea concureaza alaturi de mine. Uneori ma amuz pentru ca este foarte sensibila. Imi dau seama ca ii este greu sa ma intreaca. Dar este si foarte foarte rabdatoare. Eu am o voce de solist, ea danseaza minunat. Asa ca ea vine cu mine la cor si eu o insotesc la dans. Amandoi suntem indragostiti de pictura:avem tablouri pictate 33, 16 sunt ale ei, 4 le-am facut cadou invatatoarelor noastre,100 de cartoane pictate si multe planse trimise la concursuri si expozitii care nu s-au intors de mult. Iubim grafica pe calculator si benzile desenate asa ca speram sa ramanem in continuare impreuna mergand in aceeasi clasa la Tonitza. Intr-o zi, fascinati de un tramvai interesant, am gresit drumul spre Palatul National al Copiilor. Ea a inceput sa planga in bratele mele. Cu toate ca imi batea inima tare de tot am incercat s-o linistesc. I-am spus ca intotdeauna exista o gaura de vierme ( ca la astronomie) un portal care sa ne duca unde vrem noi si ca vom reusi sa iesim din lumea paralela in care patrusesem fara sa vrem. A crezut. Uneori ii privesc pe copiii singuri, cat sunt de plictisiti. Eu nu ma plictisesc niciodata pentru ca sora mea este mereu cu mine. Nu-i inteleg pe baietii care se detaseaza de surorile lor si le e rusine sa se joace cu ele. eu am o sora minunata si stiu ca toate fetele sunt minunate si sunt o forta viitoare. Pe ea o pasioneaza ca si pe mine chimia, astronomia, resursele energetice. Niciodata nu a refuzat sa ma insoteasca la un curs pentru baieti, ca cel de navomodele de exemplu. Cand am inregistrat fara ea a fost langa mine, dar a si plans. Evident, si eu am facut cateva luni balet din pricina ei. Si la aerobica am fost printre fete ca sa fiu alaturi de ea. Un pic ametitor. M-am indragostit de o multime de fete de acolo. Timpul nu ne da voie sa participam la toate cursurile unde am vrea sa fim...Dar suntem impreuna si lumea ne arata tainele ei. Spre exemplu acum tratam problema animalului \" ras\" . Cel cu ciucuri la urechi. Ne dam cu parerea cat e de mare. Usor , usor a ajuns de la pisica la elefant, doar corpul nu si picioarele, nu mai vorbim de cocoasa! Simina ma pune sa stau pe varfuri sa aiba o viziune mai completa. Intervine ghepardul in discutie, cu tot cu cap. Pare destul mai mare. Putin mai mare... Leoparzii au mai rare petele?! Probabil e diferenta de coada! Au o coada buna , fara dungi, abea se gaseste la zoo. Daca il cresti de mare n-ai nici o sansa cu el. Dar de la varsta mijlocie?! intreba Simina... poate ca am intrecut-o de multe ori si a fost intrecuta de altii, dar pentru mine ea este cea mai buna pentru ca are curaj sa participe si de multe ori reuseste. Este talentata, rabdatoare, sensibila si curioasa. Este sora mea Simina.

Baciu Simina Delia propune pe Baciu Lucian Octav
este fratele meu si totodata prietenul si cel care are grija de mine in lipsa parintilor. Frecventam impreuna diferite cursuri la palatul copiilor: cor( al doilea an in care Lucian este solist al corului Carmina Minora), informatica( de 5 ani), pictura( el de 9 ani, eu de 7 ani), benzi desenate( de 4 ani), ceramica( de 5 ani), astronomie( de 3 ani), resurse energetice, machete arhitecturale, chimie( de 2 ani), literatura, jurnalistica( de doi ani), teatru de papusi( de doi ani). In fiecare zi dupa scoala (suntem in aceeasi clasa a IV-a A) plecam impreuna direct la Palatul National al Copiilor unde ne petrecem toata ziua impreuna cu profesori simpatici si prietenii nostri numerosi. In alti ani am frecventat si alte cursuri: balet, dans sportiv (3 ani,pe care il mai frecventam fugar cand avem timp), navomodele, teatru, street-dance si aerobica( 3 ani). Am participat impreuna la concursuri, spectacole si expozitii. Impreuna dansam vals, salsa, cha-cha, blues la serbari si petreceri. Avem impreuna 102 diplome la concursuri. Fratele meu are: un premiu de Excelenta,20 premii I, 5 premii II, 6 premii III, 3 mentiuni, diplome de participare sau pentru perseverenta si daruire in cadrul cursurilor si la scoala). Are 52 diplome in special la informatica Grafica unde a luat si Excelenta, premiul I de nenumarate ori si concuram cu copii mai mari depasindu-i, la Power-Point unde are si premiul I, Povesti Ilustrate premiul I, programare premiul, pictura ( am participat la panza cea mai lunga care a intrat in cartea recordurilor semnata de copiii de la Tonitza) Impreuna vrem sa reusim in acest an la liceul de arte plastice in clasa a cincea. Fiti pentru si alaturi de fratele meu, asa cum este el alaturi de mine in fiecare zi.

Botezatu Daniela propune pe Botezatu Sergiu Florin
Este baiatul si totodata si prietenul meu! Stiu ca veti spune ca sunt subiectiva si intradevar nu ma pot detasa cu totul de activitatea lui artistica.Canta de la varsta de 7 ani si a obtinut ,la fel ca multi dintre copiii de mai jos, multe premii(va voi exemplifica doar cateva :Premiul I ,festivalul \"Voci de Copii\"-iunie 2008,Mentiune :festivalul Stelelutele Cetatii -mai 2008, Mentiune festivalul Camena -iunie 2008, premiul II Stelele Tineretii -noiembrie 2008 dar mai ales Coroana de cristal la concursul international \"Crystal Crown Universe\"-martie 2008 din Egipt (cu care \"preilej \"am ratat preselectia de la Mamaia Copiilor\". Am ratat si multe alte festivaluri datorita faptului ca nu imi place sa neglijeze scoala ! Pentru mine, ca mama este importanta in primul rand scoala si apoi activitatea extrascolara! Nu sunt o vanatoare de concursuri dar daca se iveste o fanta favorabila nu ezitam sa o folosim asa cum trebuie!L-am invatat pe copilul meu ca in orice concurs (mai ales la nivel national) este important sa fii printre cei alesi si incepand de la orice premiu special in sus inseamna ca ai contat in ochii juriului,si de ce nu ,ai spectatorilor! Suntem din Petrosani,judetul Hunedoara-locul unde -cu mici exceptii- in afara de accidentele din mina, Miron Cozma,si cateodata de Muntii Parang, nu se vorbeste. Suntem subiect de presa doar in acest sens! Alaturi de Sergiu sunt f.f. multi copii talentati pe care merita sa-i cunoasteti ,pregatiti de un dascal de o modestie IESITA DIN COMUN:DL.Eugen Muntean!Ati auzit probabil de Farkas Kinga Reka-castigatoarea trofeului Mamaia Copiilor, de Mihaela Strulea-Premiul I Mamaia Copiilor, Vasian Irina Diana-trofeul din 2008-Festivalul Tineretii si mai sunt multi altii... Sunt copii care doresc (ei ,dar si parintii lor) sa-si depaseasca conditia pentru a nu fi nevoiti sa se ingroape in acasta Vale uitata de lume! Pentru a va exemplifica poate veti accesa urmatoarele adrese privitoare la talentul baiatului meu-daca considerati ca-l are (!): http://www.trilulilu.ro/R3fLex009/c0e08ea85e4f31 http://www.trilulilu.ro/R3fLex009/192c5446a3a7d

Alina Oancea propune pe Gogan Alexandra Gabriela
Este speciala: *pentru ca DANSEAZA STEP extraordinar de bine pentru varsta ei, *pentru ca ea CANTA foarte frumos (live)(se pregateste cu Marius Teicu la canto): a luat nenumarate premii la festivaluri internationale si nationale si pentru ca *DANSEAZA minunat DANSURI DE SOCIETATE(se pregateste cu Mihai Petre si cu sotia lui).

serban ionela propune pe serban isabell
Buna ziua!Am urmarit emisiunea cu Denisa Trofin,Edi Dinca si alti copii talentati si ne-a placut foarte mult.Mi-as dorii extrem de mult ca si Isabell sa participe la o editie are o voce foarte frumoasa o miscare scenica deosebita si este dezilvonta de obiicei nu are emotii.Ea stie ca cei care au emotii sunt cei care nu sunt pregatiti,dar eu consider ca daca aceasta fetita va aveea ocazia sa participe se va pregatii cat poate ea de bine.Ea isi doreste foarte mult sa apara la aceeasta emisiune minunata de copii si toata familia o sustine la orce concurs la care trece preselectie.Va rugam daca poate si ea sa particioe va rugam foarte mult!Eu consider ca merita!Daca se poate va rugam!VA MULTUMIM!!

Mihaela B. propune pe Chitiul Andra Bernice
Are o voce deosebita si o prezenta scenica pe masura, reusind la 13 ani sa-si incante cu vocea publicul cu ocazia diverselor evenimente festive la care a participat precum si membrii juriului festivalurilor la care a concurat, astfel ca in perioada martie-decembrie 2008 acumuleaza o multime de premii, cum ar fi: Premiul „Mihai Traistariu” - „Flori de Gheata”, Bucuresti 13-14 decembrie 2008; Trofeul Festivalului - „Stele de Mâine”, Timisoara 28-29 noiembrie 2008; Premiul I - „Flori de Gheata”, Bucuresti 13-14 decembrie 2008; Premiul I - „Revolutia Muzicala” (jazz), Timisoara 29-30 noiembrie 2008; Premiul I - „Stelutele Cetatii”, Deva 29 mai 2008; Premiul I - „Stelutele Marii”, Constanta 24-25 mai 2008; Premiul II - „Fulg de Nea”, Brasov 22-23 noiembrie 2008, sectiunea Interpretare; Premiul II - „Camena”, Piatra-Neamt 20-21 iunie 2008; Premiul III - „Fulg de Nea”, Brasov 22-23 noiembrie 2008, sectiunea Creatie; Premiul III - „Potaissa”, Turda 7-8 iunie 2008; Premiul III - „Ghiocelul de Argint”, Bârlad 21-22 martie 2008; Mentiune - „Constelatia Juniorilor”, Odobesti 29-31 august 2008; Mentiune - „Nymphea Musik”, Oradea 20-21 septembrie 2008; Mentiune - „Star Musik”, Onesti 12-13 aprilie 2008

Idelbi Ashraf propune pe Ivan Mircea
El ie in clasa a VIII B la scoala nr 62 din Bucuresti face carate de aproape 5-6 ani afost in mai multe tari si a castigat mai multe premi al consider un erou pentru tara .

Diana Bratan propune pe Denisa Pirvulescu
Este un copil multitalentat si cred ca in viitor va putea sa isi aleaga din artele pe care deja le performeaza.Ceea ce este exceptional la Denisa Pirvulescu este pasiunea cu care studiaza muzica, prin intermediul pianului. Pentru ea, a face pauza de teme inseamna a studia si a canta la pian.Pentru ea, muzica inseamna relaxare, bucurie,nu corvoada...Sunt pianista de 23 de ani si profesor de pian de aproape 10 ani.In toti acesti ani am indrumat multi copii talentati pe drumul muzicii, insa nimeni cu pasiunea, inteligenta si ardoarea Denisei.Un copil deosebit, un artist in devenire NOTABIL: DENISA PIRVULESCU

zareey lucica propune pe zareey beatrice
Zareey Lucica propune pe Zareey Beatrice si pe fratele ei Eduard. urmarim de ceva timp emisiunea cu Denisa si ne-am gandit ca putem sa va spunem cate ceva si despre talantele lor. Sa incepem cu Beatrice. Ea a inceput cu muzica de grup de cand era gradinita apoi din clasa aIa merge la sc de muzica si arte plastice nr. 2 pentru muzica instrumentala - pianul. Paralel a mai facut gimnastica ritmica apoi a trecut la dansuri sportive alti 2 ani. A mers 1 an si a facut canto cu d-na Silvia Dumitrescu, dar in prezent face pictura, pian, si judo . Despre Eduard are 12 ani si este in casa a VI a, La fel a inceput cu muzica de grup apoi din clasa aIa a inceput muzica intrumentala - vioara iar din casa aVa si pianul, paralel a facut atletismul cu care a participat la multe competitii obtinand multe locuri I si II ,a facut dans sportiv 2 ani ,canto 1 an ,iar in prezent face atletism , vioara , pian , si judo. ce le place mai mult sau alte mici secrete puteti afla direct de la ei.

Pirvulescu Alice propune pe Pirvulescu Denisa Irina
A participat la emisiunea TV "Imprevizibilii" la postul CanalD. A facut parte din corul de copii "DO RE MI" timp de un an, unde a participat la diverse spectacole. Totodata, a urmat cursurile scolii de modeling "Litlle angell's" unde a obtinut locul I, in prezent reprezentand agentia la diverse spectacole si prezentari de moda. In acest moment, urmeaza cursurile de canto organizate in cadrul Palatului National al Copiilor unde, sub coordonarea prof. Ana Tanasescu a inregistrat sase melodii. De doi ani ia lectii de pian sub indrumarea d-nei prof. Diana Bratan. In data de 13 decembrie 2008 a sustinut un recital de pian la "Tinerimea Romana" intitulat "Povesti muzicale la pian cu oameni mici si mari".

Luca Cristina propune pe Luca Maria Roxana
Eleva in clasa aVa la Liceul de Informatica \"Grigore Moisil\" Iasi, studiaza pianul de 2 ani la Palatul Copiilor cu d-na prof. Adina Marcu. In acest scurt interval a obtinut numeroase premii la concursuri nationale de pian si la concursuri internationale(premiul I la concursul de interpretare instrumentala \"Micul Virtuoz\"-Bucuresti 2008, premiul I la concursul international \"Ofranda sunetului\" Iasi 2008, premiul I la concursul de muzica usoara \"Flori alese pentru mama\"-Ucraina etc.)mai multe detalii pe http://www.youtube.com/profile?user=roxyroxy2008&view=videos. Este un copil deosebit, iubeste pianul, are rezultate deosebite la invatatura,practica tenisul de camp de la 7 ani si din acest an si baschetul si de aceea o recomand pentru emisiunea dumneavoastra.

tudor beatrice crina propune pe filip alina mariana
eu cred ca e un model fiindca ii place foarte mult sa cante la pian la fel ca si mine(beatris)si tot ea ma invatat ea este in clasa cu mine

GHITA VENETIA propune pe Ghita Karina
BUNA ZIUA! AM URMARIT EMISIUNEA CU DENISA TROFIN SI NE-A PLACUT MULT! KARINA CANTA DE LA 3 ANI, A PARTICIPAT LA NUMEROASE FESTIVALURI ,SPECTACOLE ,EMISIUNI TV,RADIO SI A OBTINUT MULTE PREMII. STUDIAZA PIANUL SI TEORIA MUZICALA DIN CLASA 1,URMEAZA CURSURI DE DANS LA SCOALA LUI CRBL,PRACTICA TENISUL SI INOTUL.DIN CLS 1 SI PANA IN PREZENT(ESTE CLASA A 7 A),A OBTINUT NUMAI PREMIUL 1 ,PARTICIPAND SI LA OLIMPIADE DE ROMANA ,MATEMATICA SI CHIMIE.URMEAZA SI CURSURI DE ENGLEZA LA" SHAKESPEARE SCHOOL".AR FI MULTE DE SPUS DAR VA LAS PE DVS SA AFLATI DETALII DE LA KARINA. PE CURAND!

Plapumaru propune pe Plapumaru Vlad-Alexandru
Este un copil silitor,vrea sa faca tot timpul ceva si daca se poate ceva nou. Merge la cursuri de modeling unde a castigal locul 1,la cursuri de muzica cu d.na Ana Tanasescu,este f vesel si comunicativ.

culea maricica propune pe grupul vocal fantastico constanta
va invitam cu drag sa fiti alaturi de noi, la lansarea aunui album de colinde "o ce veste minunata"si a unui album cu piese in prima auditie "muzica e viata mea" interpretate de solistii grupului, pe data de 20 decembrie , ora 11 , la palatul copiilor din constanta

Florin-cristian horobet propune pe Sami
are idei minunate

Postolache Mihai propune pe stanciu alexandra
Eu sunt coleg cu Alexandra Stanciu la scoala de muzica \"Via Muzic\" din focsani si motivul pentru care eu o propun este ca :are o voce deosebita , a obtinut numeroase premii in tara si in strainatate , are numeroase aparitii TV si radio : Curriculum Vitae Date personale: cod :2970129394426 Nume:Stanciu Alexandra Ionela – 11 ani Adresa:Str:Constructorului nr: 22 , Bl. I21.ap77. Focsani, Vrancea. Data nasterii :29 ianuarie 1997 Focsani-Vrancea Telefon : 0726486282 , 0761335140 Istoricul activitatii artistice : 2008 Trofeul : Festivalul Camena Piatra Neamt Trofeul : Festivalul Stelele dunarii Giurgiu Premiul I: Festivalul international Dunav stars Bulgaria-Silistra Premiul I:Festivalul international Sarandev Bulgaria-Dobrich Premiul I:Festival national”Micul artist”Craiova Premiul I:Festival national”Fest Remember”Constanta 2007 Trofeul :Festivalul tineretii Costinesti Trofeul :Mini star ciresari » Bucuresti Trofeul(liga campionilor) Festivalul ‘’suflet de stea’’ Premiul 1 ; Copiii canta marea -sulina Premiul special »Mihai Traistariu » Micul artist Craiova Premiu special « Moni-k » Micul artist Craiova 2006 • Premiul special (sectiune 9-12ani) Festivalul’’ Mamaia Copiilor ‘’ • Premiul 3 (sectiunea 9-12 ani) Festivalul ‘’ Nufarul De Aur ‘’ –Oradea • Premiul 1 (sectiunea 9-12 ani) Festivalul international ‘’Doua Inimi Gemene’’ - Chisanau 2005 • Trofeul Festivalului « URSULETUL DE AUR » Baia Mare • Trofeul Concursului « FLORILE DRAGOSTEI »-Focsani • Premiul 1-(sectiunea 6-9 ani) Festivalul « MAMAIA COPIILOR » • Premiul 1-(sectiunea 6-9 ani) Festivalul « DELFINUL DE AUR »-Navodari • Premiul 1-(sectiunea 6-9 ani) Festivalul « SUFLET DE STEA »-Alesd • Premiul 1-(sectiunea 6-9 ani) Festivalul “STELUTELE PUCIOASEI”-Pucioasa • Premiul 2-(sectiunea 6-9 ani) Festivalul “FLOARE DE APRIL”-Tecuci 2004 • Premiul 2 interpretare-(sectiunea 6-9 ani) Festivalul « MAMAIA COPIILOR » • Premiul 2 compozitie-(sectiunea 6-9 ani) Festivalul « MAMAIA COPIILOR » • Premiul special al” RADIO DIFUZIUNII ROMANE” « MAMAIA COPIILOR » • Premiu special -(sectiunea 6-9 ani) Festivalul « DELFINUL DE AUR »-Navodari • Premiul 2-(sectiunea 6-9 ani) Festivalul “ CONSTELATIA NECUNOSCUTA” Vaslui • Mentiune -(sectiunea 6-9 ani) Festivalul « MINI MEGASTAR »- Bucuresti 2003 • Trofeul Festivalului «CEATA LUI PITIGOI »- Galati • Trofeul Festivalului «GLASUL SPERANTELOR »- Techirghiol • Premiul 1-(sectiunea 6-9 ani) Festivalul « STELUTELE MARII »- Constanta • Premiul 1-(sectiunea 6-9 ani) Festivalul « URSULETUL DE AUR » Baia Mare • Premiul 2-(sectiunea 6-9 ani) Festivalul “STEAUA DE CRISTAL” –Botosani 2002 • Premiul 1-(sectiunea 6-9 ani) Festivalul « MICUL PRINT” – Bacau • Premiul 1-(sectiunea 6-9 ani) Festivalul « FLORILE DRAGOSTEI »-Focsani • • Participari la emisiuni tv: “Atentie se cinta”-TVR1,”Teo live” –Prima tv,”Ora cistigatorilor”-kanal d,”Vreau sa fiu mare vedeta”-Antena 1,”10 pentru romania”-Realitatea « Nationala de bere »-National tv Colaborare cu postul de radio « Romania Cultural » In prezent se pregateste cu doamna Vaida Aurelia la scoala de muzica »Via Music » din Focsani Pentru toate aceste rezultate o propun pentru emisiunea dumneavoastra.

Mihai Postolache propune pe Cercel Ilinca
in afara faptului ca e cea mai buna prietena a mea, deoarece cele mai bune sfaturi la ea le gasesc si este cea care are timp sa imi asculte toate\\\"ineptiile\\\" este si o premianta la badminton. Desi a inceput nu de foarte mult timp sa practice acest sport, a reusit sa ia numeroase premii, oriunde a participat, astfel: locul I - Cupa Martisorului,Focsani, MARTIE 2007,locul I- Cupa Unirii, Focsani, dec.2007, locul VIII si cea mai tanara participanta la etapa nationala de badminton, Craiova, mai 2007, locul I - cupa primaverii, Onesti 2007, locul II - cupa Trotus, nov. 2007 Onesti, locul I- Cupa de toamna, Focsani, 2008. Ea se antreneaza o data pe saptamana, la sala de sport a scolii 9 din Focsani , cu domnul profesor Itu Petre. Si ea este din Focsani, locuieste pe strada Miron Costin nr.7/7 si este eleva care a terminat anul scolar 2007-2008 cu media cea mai mare din cadrul Liceului de muzica si arte plastice, Focsani. la fel de bine ca si badmintonul, ii place foarte mult pianul, muzica si in acelasi timp desenul. Mi-e ciuda pe ea cateodata ca isi mai gaseste si timp de citit....Consider ca sunt suficiente motive pentru a o propune pe Ilinca, de la care am invatat ca ambitia si perseverenta te poate purta spre rezultatele pe care le visezi, indiferent de domeniu.

Ionita Corina propune pe Ionita Lavinia
este o foarte buna cantareata,si ii place mult muzica. ACTIVITATE ARTISTICA:Studiaza muzica de la 6 ani Se pregateste cu domnul Cornel Fugaru si doamna Mirela Fugaru. 2004-Premiul II la Festivalul’’GLASUL SPERANTELOR’’ Techirghiol 2005-Premiul II la Festivalul’’STELUTELE MARII’’Constanta 2005-Premiul III la Festivalul’’TROFEUL BUCURESTIULUI’’Bucuresti 2005-Mentiune III la Festivalul‘’MINISTAR CIRESAR’’Bucuresti 2005-Mentiune-casa de cultura a politiei de front la Festivalul’’STELUTELE DUNARII’’Giurgiu 2006-Premiul I la Festivalul’’STELUTELE MARII’’Constanta 2006-Premiul II la Festivalul’’STEJARUL DE AUR’’Plopeni 2006-Premiul III la Festivalul’’GLASUL SPERANTELOR’’Techirghiol 2006-Premiul III la Festivalul’’’MINISTAR CIRESAR’’Bucuresti 2006-Mentiune I la Festivalul’’STELUTELE PUCIOASEI’’Pucioasa 2006-Premiul special la Festivalul’’URSULETUL DE AUR’’ Baia Mare 2006-Diploma of excellence :For the performance of the song ‘’Nu-i nimic’’ by Marius Teicu ‘’RADIO ROMANIA INTERNATIONAL’’ 2006- Premiul special la Festivalul’’DELFINUL DE AUR’’Navodari 2006-Premiul ‘’ELECTROSTAR’’Onesti la Festivalul’’DELFINUL DE AUR’’Navodari 2006-Premiul Special din partea ‘’CASEI DE PRODUCTIE ELECTROSTAR’’ 2007-Premiul I la Festivalul ‘’GENERATIA MILENIULUI TREI’’ Bucuresti 2006/2007/2008 Participarea la selectia nationala EUROVISION JUNIOR 2008-Mentiune la festivalul URSULETUL DE AUR Baia Mare 2008-Premiul I la festivalul de muzica usoara “Prichindelul” din Germania 2008: Premiul II la festivalul de muzica usoara “Micul Artist” din Craiova 2008-Mentiune la festivalul “Fest-Remember” Constanta

Bãdilã Cristian propune pe Ana-Maria Pop
Este medaliata cu aur la competitiile nationale de arte martiale ... o fata! Ambitioasa, muncitoare, studioasa, vesela, dar - mai ales - cu o poveste de viata interesanta si emotionanta.

Raluca Popa propune pe Ghergu Maria Izabela
Studiaza violoncelul la Liceul de Arta "Domnita Balasa" din Targoviste, instrument cu care a obtinut numeroase premii la concursuri nationale si internationale(Ex: Premiul I la Conc. National "Timotei Popovici" Sibiu 2007, Premiul I la Olimpiada de Interpretare Instrumentala la Cluj 2008, Premiul I la Conc "W.A.Mozart" Targoviste 2008, Premiul I la Conc. "Givani Talenti - Rovere D'Oro" Italia 2008 etc. Este o fire vesela, sensibila, frumoasa si traieste prin muzica, este pasionata si de canto si de dans.

Lavinia propune pe Lavinia Ionita
Buna,urmaresc emisiunea dv,si este foarte frumoasa,dar mi-ar face o placere deosebita sa particip si eu la emisiune.Studiez muzica de la 6 ani,si am vazut-o si pe colega mea Denisa Trofin. tel : 0722562841/0214235879 Se pregateste cu domnul Cornel Fugaru si doamna Mirela Fugaru. 2004-Premiul II la Festivalul’’GLASUL SPERANTELOR’’ Techirghiol 2005-Premiul II la Festivalul’’STELUTELE MARII’’Constanta 2005-Premiul III la Festivalul’’TROFEUL BUCURESTIULUI’’Bucuresti 2005-Mentiune III la Festivalul‘’MINISTAR CIRESAR’’Bucuresti 2005-Mentiune-casa de cultura a politiei de front la Festivalul’’STELUTELE DUNARII’’Giurgiu 2006-Premiul I la Festivalul’’STELUTELE MARII’’Constanta 2006-Premiul II la Festivalul’’STEJARUL DE AUR’’Plopeni 2006-Premiul III la Festivalul’’GLASUL SPERANTELOR’’Techirghiol 2006-Premiul III la Festivalul’’’MINISTAR CIRESAR’’Bucuresti 2006-Mentiune I la Festivalul’’STELUTELE PUCIOASEI’’Pucioasa 2006-Premiul special la Festivalul’’URSULETUL DE AUR’’ Baia Mare 2006-Diploma of excellence :For the performance of the song ‘’Nu-i nimic’’ by Marius Teicu ‘’RADIO ROMANIA INTERNATIONAL’’ 2006- Premiul special la Festivalul’’DELFINUL DE AUR’’Navodari 2006-Premiul ‘’ELECTROSTAR’’Onesti la Festivalul’’DELFINUL DE AUR’’Navodari 2006-Premiul Special din partea ‘’CASEI DE PRODUCTIE ELECTROSTAR’’ 2007-Premiul I la Festivalul ‘’GENERATIA MILENIULUI TREI’’ Bucuresti 2006/2007/2008 Participarea la selectia nationala EUROVISION JUNIOR 2008-Mentiune la festivalul URSULETUL DE AUR Baia Mare 2008-Premiul I la festivalul de muzica usoara “Prichindelul” din Germania 2008: Premiul II la festivalul de muzica usoara “Micul Artist” din Craiova

Popa Camelia propune pe Cornelia Popa
Este un copil talentat si muncitor, studiaza vioara, este eleva la Liceul de muzica, a partcipat la concursuri si a obtinut premii. Este o fire sensibila, atenta cu cei din jur si dedica mult timp studiului instrumentului. Consider ca poate transmite idei frumoase copiilor din generatia ei.

Mihalcea Calin propune pe Moldovan Vlad
Este multiplu campion national, practica arte martiale, invata bine la Colegiul german Goethe, studiaza muzica, a fost invitat la diferite emisiuni de televiziune, joaca basket si este un baiat cu simtul umorului. Este varul meu, are prieteni, iubeste animalele si eu il consider un baiat special.

Ortansa Mazilu propune pe Mariana Alexandra Perjaru
Este un copil foarte talentat, cu o voce deosebita, eleva a Liceului de Muzica si Arte Plastice "Gh.Tattarescu"-Focsani, a carei diriginta sunt. Dovada stau premiile obtinute:Premiul Special “MINISTAR CIREªARI” – Bucureºti – 2007,Menþiune “FLORI DE GHEATA” – Bucureºti – 2007,Premiul I - Grup mare - Festivalul „Mamaia Copiilor” – Mamaia-2008,Menþiune – Festivalul « Camena » - Piatra Neamþ – 2008,Premiul I – Concursul „Florile Dragostei” – Focsani – 2008,Premiul III – Concursul „Ministar Ciresar” – Bucuresti – 2008,Premiul Special „CB Music” – Concursul „Micul Artist” – Craiova – 2008,Premiul II – Concursul „Comorile Moldovei” – Bîrlad – 2008,Premiul I – Concursul „Muguri Vrânceni” – Focsani – 2008,Participare spectacole CONEXE « MAMAIA COPIILOR »,Înregistrãri radio: Junior FM, iar acum a luat preselectia la Festivalul "Doua inimi gemene"-Chisinau, Rep.Moldova-festival ce va avea loc in 11-15 noiembrie 2008. Datorita acestor rezultate o propun pentru a participa la emisiunea dv. In situatia in care v-au trezit interesul rezultatele obtinute de ea si doriti o ascultati, contactati-ma si va trimit din inregistrarile ei. Mult succes in desfasurarea emisiunii si felicitari pentru initiativa ce ati avut sa popularizati copii talentati. Avem din plin talente ce merita sa fie cunoscute. Cu deosebita stima, Ortansa Mazilu

Stanciu Mihaela propune pe Stanciu Alexandra
Pentru ca are o voce foarte frumoasa.

GUTI OLGA propune pe ANDREI LAURA
Buna ziua, Ma numesc Vera Andrei si cred ca Laura este un model atat la scoala cat si acasa.Este un copil plin de energie,caruia ii place scoala ,dar mai ales muzica. Face parte de 5 ani dintr-un grup de copii .In cadrul grupului canta,atat ca solist cat si in grup,face parte din trupa de majorete si din cea de teatru. Ii place tot ceea ce face si nu oboseste niciodata!